Girgensona "Lightning" piedzīvo zaudējumu pret "Wild"NHL
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 08:18
  • TV3
  • 3

Girgensona "Lightning" piedzīvo zaudējumu pret "Wild"

Girgensona sniegums mačā pret "Wild"

Ceturtdienas vakarā Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons izcēlās ar aktīvu spēli, pielietojot divus spēka paņēmienus. Viņa centīgā cīņa uz ledus gan diemžēl neglāba Tampabejas "Lightning" komandu no neveiksmes pret Minneapoles "Wild".

"Lightning" zaudējums un viņu sniegums

Mačs noslēdzās ar rezultātu 4:2 par labu "Wild". "Lightning" komanda centās izcīnīt uzvaru, taču nespēja atrast veidu, kā apspēlēt pretinieku vārtsargu, kas spēlē demonstrēja izcilu sniegumu. Girgensonam bija gan pozitīvie, gan negatīvie aspekti, taču viņš turpināja cīnīties un izmantot fiziskās spējas.

Girgensona loma komandā

Girgensons, kurš ir jau pierādījis sevi kā nozīmīgu vērtību "Lightning" sastāvā, likteņa apstākļu dēļ spiests domāt, kā uzlabot komandas spēju nākamajos mačos. Viņa spēka paņēmieni un enerģija uz ledus liecina par viņa apņēmību palīdzēt komandai izcīnīt uzvaras turpmākajā sezonas gaitā.

Nākamie izaicinājumi

Pēc šī zaudējuma "Lightning" komanda ir spiesta pārdomāt savu taktiku un sagatavoties nākamajiem mačiem, kuri var izrādīties ne mazāk izaicinoši. Girgensons un viņa komandas biedri apzinās, ka ir nepieciešams strādāt pie spēles uzlabošanas, lai sasniegtu labākus rezultātus un cīnītos par playoff vietām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas