Saksofonists Toms Rudzinskis izdod dziesmas Roundabout videoklipu un dodas koncerttūrēZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Saksofonists Toms Rudzinskis izdod dziesmas Roundabout videoklipu un dodas koncerttūrē

Video skaties šeit

Desmit gadu gaidīšana

Saksofonists Toms Rudzinskis ir atgriezies pie saviem saknēm desmit gadus pēc debijas albuma _ABRA_ izdošanas. Šis ilgi gaidītais mirklis iezīmē jaunu posmu Rudzinska muzikālajā karjerā, un viņa kvartets ir izlaidis jaunu skaņdarbu _Roundabout_. Jaunā dziesma solās iepriecināt gan fanus, gan jaunus klausītājus.

Jauns albums _Interception_

Skaņdarbs _Roundabout_ ir no gaidāmās albumes _Interception_, kuru gaida ar nepacietību. Par godu šim notikumam Toms Rudzinskis un viņa kvartets ir sagatavojuši ne tikai jaunas melodijas, bet arī jaunu vizuālo saturu — videoklipu, kas pieejams jau tuvākajās dienās.

Koncerttūre dažādās pilsētās

Līdz ar albumu grupa paziņojusi par gaidāmajiem koncertiem Rīgā, Valmierā, Kuldīgā un Liepājā. Šie koncerti būs lieliska iespēja faniem dzirdēt ne tikai jauno skaņdarbu, bet arī iepazīties ar citiem pašu radītajiem muzikālajiem darbiem. "Mūsu mērķis ir sniegt klausītājiem neaizmirstamu pieredzi un izcelt jaunās kompozīcijas," komentēja Rudzinskis.

Rudzinska muzikālā vizija

Toma Rudzinska mūzika vienmēr ir bijusi uztverama kā eksperimentāla un radoša, un jaunā albumā _Interception_ viņš turpina šos mūzikas meklējumus. "Man ir svarīgi, lai katra dziesma stāsta savu stāstu un rada emocijas," viņš piebilst. Klausītāji var gaidīt dažādas muzikālās iedvesmas, kas atspoguļo Toma radošo redzējumu un pieredzi, ko viņš ir guvis šajos gados. Neapšaubāmi, Toms Rudzinskis ar savu kvartetu ir gatavs atstāt savu zīmi Latvijas mūzikas scenā, un mēs katrs varam būt daļa no šī aizraujošā ceļojuma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas