Savainotais Kristaps Porziņģis noskatās, kā NBA čempione Bostonas "Celtics" turpina graut pretiniekus, šoreiz zem ceļaruļļa pakļuvusi Vašingtonas "Wizards"Sports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Savainotais Kristaps Porziņģis noskatās, kā NBA čempione Bostonas "Celtics" turpina graut pretiniekus, šoreiz zem ceļaruļļa pakļuvusi Vašingtonas "Wizards"

Kristaps Porziņģis paliek malā savainojuma dēļ

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis ceturtdien bija spiests novērot Bostonas "Celtics" spēli no malas, jo guva savainojumu, kas liedza viņam piedalīties Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA). Šī ir jau otrā reize sezonā, kad "Celtics" izcīna pārliecinošu uzvaru, un komandas sniegums turpina iepriecināt fanus.

"Celtics" otro reizi pēc kārtas grauj oponentus

Bostonas "Celtics" komanda, spēlējot savā laukumā, demonstrēja izcili saskaņotu un agresīvu sniegumu, kas noveda pie graujošas uzvaras pār Vašingtonas "Wizards". Ar pārliecinošu rezultātu 121-96, "Celtics" uzsvēra savu dominanci, liekot pretiniekiem cīnīties ar katru atkarību.

Komandas pārliecība un nākotne bez Porziņģa

Kamēr Porziņģis atveseļojas, "Celtics" turpina optimistiski skatīties uz nākamajiem izaicinājumiem. Komandas treneris izsaka apbrīnu par spēlētāju centību un sadarbību, kas līdz šim rezultējusi veiksmīgās uzvarās. "Porziņģis ir svarīga daļa no mūsu komandas, bet šobrīd mēs koncentrējamies uz to, kas mums ir pieejams," norādīja treneris.

Porziņģa atgriešanās gaidas

Basketbola fani, Latvijā un visā pasaulē, ar nepacietību gaida Kristapa Porziņģa atgriešanos laukumā. Viņa talants un pieredze noteikti būs nepieciešami, ņemot vērā komandas ambīcijas izcīnīt NBA titulu. Kamēr Porziņģis uzlabo savu veselību, tiekoties ar mediķiem un ievērojot rehabilitācijas programmu, visiem paliek cerības, ka drīz vien viņš atgriezīsies savā labākajā formā, lai palīdzētu "Celtics" turpināt uzvarēt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas