Cik samaksāja Bertāni, lai kļūtu par "Kalve Coffee" akcionāriemBasketbols/Finanses
Foto un virsraksts: Delfi

Cik samaksāja Bertāni, lai kļūtu par "Kalve Coffee" akcionāriem

Basketbola zvaigznes jauns solis biznesā

Latvijas basketbolista Dāvja Bertāna ģimene ir uzsākusi jaunu ceļu uzņēmējdarbībā, iegādājoties akcijas kafijas grauzdēšanas uzņēmumā AS "Kalve Coffee". Šī darījuma rezultātā Bertāni kļūst par vienu no uzņēmuma mazākuma akcionāriem, kas liecina par viņu interesi par kafijas industriju un investīciju iespējām.

Investīciju apjoms un nākotnes plāni

Saskaņā ar uzņēmuma sniegto informāciju, Bertānu ģimene ieguldījusi ievērojamu summu. Kopējā ieguldījumu summa sasniedz 250 tūkstošus eiro, kas ietver gan akciju iegādi, gan plānoto sākotnējo publisko piedāvājumu (IPO). Šī investīcija paredzēta kā stratēģisks solis, lai stiprinātu uzņēmuma pozīcijas tirgū.

“Kalve Coffee” nākotne

"Kalve Coffee" ir uzņēmums ar pieaugošu popularitāti, un šāda veida investīcijas var sniegt būtisku ieguldījumu tā attīstībā. Dāvja Bertāna ģimenes interesi par kafijas nozari varētu uzlabot uzņēmuma redzamību un popularizēt kafijas produktu klāstu, kas noteikti piesaistīs plašāku patērētāju uzmanību.

Noslēgumā

Šī jaunā investīcija apstiprina, ka Dāvis Bertāns nav tikai sportists, bet arī apņēmīgs uzņēmējs. Ar šo soli viņš pierāda, ka ir gatavs rizikām un jauniem izaicinājumiem, kas varētu nest ne tikai finansiālu labumu, bet arī jaunas iespējas Latvijā augošajā kafijas tirgū.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas