Teitumam un Braunam kopā 52 punkti, "Celtics" uzvar VašingtonāBasketbols — NBA
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Teitumam un Braunam kopā 52 punkti, "Celtics" uzvar Vašingtonā

Uzvara pret Vašingtonu

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) otrajā regulārā turnīra spēlē Bostonas "Celtics" izcīnīja pārliecinošu uzvaru, pieveicot Vašingtonas "Wizards" ar rezultātu 122:102. Šī spēle norisinājās viesos, un "Celtics" demonstrēja izcilu sniegumu, turpinot savu ceļu uz augstākām pozīcijām turnīrā.

Teitums un Brauns izcilo sniegumu

Šajā spēlē izcēlās Džaysons Teitums un Džaylens Brauns, kuri kopā guva 52 punktus. Teitums pievienoja 30 punktus un 8 atlēkušās bumbas, bet Brauns sekoja ar 22 punktiem. Abas zvaigznes izrādīja lielisku sadarbību un palīdzēja komandai nodrošināt pārliecinošu uzvaru.

Porziņģa atgriešanās process

Kristaps Porziņģis, kurš nesen pārcieta potītes savainojumu, vēl joprojām atgūstas un šoreiz nespēja piedalīties spēlē pret savu bijušo komandu. Tomēr viņa klātbūtne laukumā noteikti tiks gaidīta nākamajās spēlēs, jo viņš jau iepriekš pierādījis savu vērtību "Celtics" vienībā.

Komandas perspektīvas

Ar šo uzvaru Bostonas "Celtics" pierāda, ka ir spēcīga komanda, kura var konkurēt pret ikvienu pretinieku. Turpmākajās spēlēs viņi centīsies turpināt uzvaru sēriju un nostiprināt savu vietu NBA turnīra augšgalā. Fani cer, ka tuvākajā laikā arī Porziņģis atkal pievienosies komandai, lai kopā ar Teitumu un Braunu cīnītos par uzvarām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas