"Eintracht" galvenais treneris Topmellers: "Šī bija klasiska smagā cīņā izcīnīta uzvara"Sports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

"Eintracht" galvenais treneris Topmellers: "Šī bija klasiska smagā cīņā izcīnīta uzvara"

Vācijas futbola giganta cīņa pret RFS

Frankfurtes "Eintracht" sestdien piedzīvoja sīvu un emocijām pilnu UEFA Eiropas līgas maču pret Rīgas futbola skolu (RFS). Spēle, kas notika Vācijā, izrādījās nopietns pārbaudījums gan spēlētājiem, gan trenerim, Dino Topmelleram. Šī duela laikā "Eintracht" ieguva uzvaru, taču ceļš uz to nebija viegls.

Trenera Topmellera piezīmes par mača grūtībām

Pēcspēles preses konferencē Topmellers atzina, ka šī spēle bija "klasiskā smagā cīņā izcīnīta uzvara". Viņš uzsvēra, ka RFS bijusi sīva pretinieku komanda, kas likusi viņa komandai cīnīties līdz pēdējam brīdim. "Mums bija jāstrādā smagi, lai sasniegtu šo uzvaru. RFS ne tikai aizsargājās, bet arī radīja apdraudējumu mūsu vārtiem," sacīja topmellers.

Komandas sniegums un nākotnes izaicinājumi

Treneris atzīmēja, ka "Eintracht" spēlētājiem šajā spēlē bija jāparāda liela apņēmība un neatlaidība. Viņš piebilda, ka, lai arī nav viegli uzvarēt, komandas kolektīvā ir bijusi redzama apņemšanās un cīņasspars. Topmellers arī norādīja, ka komanda ir gatava nākamajiem izaicinājumiem, un ka katra spēle ir iespēja mācīties un pilnveidoties.

Fani un komandas atbalsts

Frankfurtes "Eintracht" fani bija ieradušies kuplā skaitā, atbalstot savu komandu šajā svarīgajā mačā. Fanu klātbūtne un entuziasms sniedza papildu motivāciju spēlētājiem, kas, kā Topmellers uzsvēra, bija redzams laukumā. "Mūsu fani ir mūsu galvenais atbalsts, un mēs centīsimies viņus iepriecināt ar katru spēli," norādīja treneris.

Secinājumi

Frankfurtes "Eintracht" kavējās, taču izcīnīja svarīgu uzvaru pret RFS, kas apliecināja komandas spēku un raksturu. Vienlaikus, treneris Dino Topmellers norādīja, ka šī uzvara kalpos kā stimuls turpmākajiem mačiem un palīdzēs komandas izaugsmei. Ar spēcīgu fanu atbalstu aiz muguras un apņēmību laukumā, "Eintracht" turpinās cīņu par augstākajiem mērķiem Vācijas un Eiropas futbolā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas