Agate Caune par atšķirību starp junioru un pieaugušo sacensībām, psiholoģisko spiedienu un Parīzes mācībuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Agate Caune par atšķirību starp junioru un pieaugušo sacensībām, psiholoģisko spiedienu un Parīzes mācību

Agate Caune: Pāreja No Junioriem Uz Pieaugušajiem

Talantīgā garo distanču skrējēja Agate Caune nesen dalījās savās pārdomās par atšķirību starp junioru un pieaugušo sacensībām. Viņa atzīst, ka, pārejot uz pieaugušo vecumu, sportista pieredze un sacensību realitāte krasi mainās. “Jūtama pavisam cita burvība un intensitāte, kas pieaugušo sacensībās ir klāt,” sacīja Caune.

Psycholoģiskais Spiediens

Viņa arī uzsvēra psiholoģiskā spiediena lomu, ar kuru saskaras sportisti pieaugušajā līmenī. “Pusaudža gados bija vieglāk tikt ar to galā. Tagad katra sacensība ir izaicinājums, kurā mēs ne tikai cīnāmies ar konkurentiem, bet arī liekam savas emocijas un cerības uz paplātes,” izklāstīja Agate, piebilstot, ka šis spiediens var radīt gan motivāciju, gan bailes.

Apguve no Pieredzēm un Parīzes Mācība

Agate atzīmēja, ka viena no viņas tuvākajām mācībām ir iemācīties pareizi pārslēgt tempu sacensību laikā, piemēram, kā to dara pasaules vadošās sportistes. “Viņas distancē izskaņā spēj eksplodēt, un tas ir mans nākamais mērķis,” piebilda skrējēja. Viņas apņemšanās uzlabot savu sniegumu un iegūt zināšanas no izcilām sportistēm liecina par apņēmību un centību, kas ir nepieciešama, lai izceltos starptautiskajā sporta arēnā. Tuvākajās sacensībās viņa cer pielietot iegūtās mācības un paveikt vēl vairāk.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas