Rīgas pilī notiek Valsts konkurētspējas forums. Video tiešraideSabiedrība
Foto un virsraksts: Delfi

Rīgas pilī notiek Valsts konkurētspējas forums. Video tiešraide

Video skaties šeit
Tiešraidi skaties šeit

Valsts konkurētspējas forums Rīgas pilī

Piektdien, 13. oktobrī, Rīgas pilī notiek Valsts konkurētspējas forums, kuru atklāj Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Šis forums ir nozīmīga platforma, kur vietējie un starptautiskie eksperti sanāk kopā, lai apspriestu svarīgus jautājumus, kas saistīti ar valsts konkurētspēju.

Diskusijas par inovācijām un datu pieejamību

Forums piedāvā iespēju diskutēt par vairākām aktuālām tēmām, tostarp zinātnes un inovāciju attīstību, datu pieejamību un digitalizāciju. Eksperti analizēs to, kā šie faktori ietekmē valsts konkurētspēju un kā tie var veicināt efektīvāku valsts pārvaldi.

Valsts pārvaldes efektivitāte

Viena no galvenajām diskusiju tēmām būs valsts pārvaldes efektivitātes loma valsts konkurētspējas veicināšanā. Paneļdiskusijās piedalīsies gan valsts pārvaldes pārstāvji, gan privātā sektora eksperti, kuri dalīsies ar savām atziņām un ieteikumiem.

Tiešraide un pieejamība

Lai nodrošinātu plašu sabiedrības piekļuvi foruma norisei, pasākumu ir iespējams vērot video tiešraidē portālā "Delfi". Tas ļauj ikvienam interesentam sekot līdzi diskusijām un iegūt jaunas zināšanas par valsts konkurētspējas jautājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas