Zanei Eglītei deviņas pārķertas bumbas, Cēsīm pirmā uzvaraBasketbols — Dāmas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Zanei Eglītei deviņas pārķertas bumbas, Cēsīm pirmā uzvara

Postenis: Cēsis/Cēsu sporta skola gūst pirmo uzvaru

Ceturtdien, 24. oktobrī, Latvijas Sieviešu basketbola līgas otrajā divīzijā norisinājās emocionāla spēle, kurā "Cēsis/Cēsu sporta skola" izcīnīja savu pirmo uzvaru mājas spēlē, uzvarot Tallinas "Audentes" komandu ar rezultātu 65:49.

Galvenā varone: Zane Eglīte

Spēles izcilākā spēlētāja bija Zane Eglīte, kura spēja pārķert deviņas bumbas, demonstrējot izcilu aizsardzības sniegumu. Eglītes sniegums bija izšķirošs Cēsu komandas panākumā, un viņas prasmes laukumā palīdzēja nodrošināt pārliecinošu uzvaru.

Spēles norise un izsakušās emocijas

Pirmajā ceturtdaļā "Cēsis/Cēsu sporta skola" ātri izvirzījās vadībā, un turpināja stiprināt savu pārākumu visā mača gaitā. Pēc pirmajām 10 minūtēm rezultāts bija 18:10 cēsinieku labā. Ar katru nākamo ceturtdaļu Cēsu komanda arvien pārliecinošāk demonstrēja savu sniegumu, iegūstot ne tikai punktus, bet arī skatītāju atbalstu.

Trenera vērtējums

Kaspars Mājenieks, "Audentes" komandas treneris, pēc spēles atzina, ka viņa komandai vēl ir daudz jāmācās un jāuzlabo sevi, taču izteica apmierinātību ar spēlētāju centību. "Cēsu komanda spēlēja ļoti labi un nosargāja savas mājas priekšrocības," uzsvēra Mājenieks.

Nākotnes izaicinājumi

Šī uzvara ir nozīmīgs solis Cēsu komandai, kas turpina strādāt pie saviem mērķiem Latvijas Sieviešu basketbola līgā. Nākamajā spēlē viņi cer turpināt uzvaru laikmetu un iegūt vairāk punktu, lai paceltos vēl augstāk tabulā. Cēsis ir gatavas cīnīties par labākajiem rezultātiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas