Krēta šova brašais Eduards skaidro, kādēļ turpina atturēties no seksaPašmāju slavenības
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:30
  • TV3
  • 5

Krēta šova brašais Eduards skaidro, kādēļ turpina atturēties no seksa

Iepazīšanās šova dalībnieka atklājums

Eduards Škenders, kurš piedalās iepazīšanās šovā “Karsti. Krēta”, nesen paziņoja par savu personīgo izvēli, kas, iespējams, izsita korķus daudziem Latvijas skatītājiem. Sarunas šovā “Zilonis studijā” viņš atklāja, ka jau astoņus mēnešus nav bijis reāla seksa, un šis apgalvojums radījis plašu interesi par viņa dzīves stilu un izvēlēm.

Celibāts kā dzīvesveids

Eduards skaidroja, ka celibāts nav tikai īslaicīga kaprice, bet gan apzināta izvēle, kas viņam palīdz koncentrēties uz citām svarīgām dzīves jomām. Viņš norādīja, ka atturēšanās no seksa ļauj viņam labāk izprast sevi un savas attiecības ar citiem cilvēkiem. "Es vēlos attiecības, kas balstītas uz dziļāku savstarpēju sapratni, nevis tikai fizisku pievilkšanu," sacīja Eduards.

Reakcija no publikas

Pēc viņa atklājumiem daudzi sociālo mediju lietotāji dalījās ar savām reakcijām. Daži viņu atbalsta un uzteic par drosmi būt atklātam attiecībā uz savām dzīves izvēlēm, savukārt citi izsaka pārsteigumu un jautājumus par to, kā tas ietekmē viņa attiecības ar citiem dalībniekiem šovā. Eduarda lēmums neapšaubāmi raisa diskusijas par attiecību dabu un mūsdienu jauniešu vērtībām.

Nākotnes plāni

Eduards atzīst, ka viņam ir plāni attiecībā uz nākotni un attiecībām, tomēr viņš nevēlas steigā rīkoties. "Es uzskatu, ka ieguldījums sevī un savā personiskajā attīstībā ir svarīgākais, un, kad nāks laiks, es būšu gatavs," viņš piebilda. Šis paziņojums skaidri norāda, ka Eduards nav tikai izklaides šova dalībnieks, bet gan arī cilvēks, kurš rūpīgi izvēlas savu dzīves ceļu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas