Halucinācijas oktobra beigās? Rīgā jau uzstāda Ziemassvētku dekorācijasSabiedrība
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:23
  • TV3
  • 4

Halucinācijas oktobra beigās? Rīgā jau uzstāda Ziemassvētku dekorācijas

Rīgas iedzīvotāji jau novēro Ziemassvētku rotājumus

Rīgā, pašā oktobra izskaņā, iedzīvotāji ir sākuši pamanīt, ka pilsētā jau tiek izvietoti Ziemassvētku dekorācijas. Lielveikalu vitrīnas, ielas un pat daži laukumi sāk piepildīties ar svētku noskaņu, radot neparastu sajūtu, kad piezogas ziema un Ziemassvētki.

Kāpēc tik ātri? Rīgas domes komentārs

Portāls “tv3.lv” sazinājās ar Rīgas domi, lai noskaidrotu, kādēļ svētku rotājumi tiek izlikti tik agrā laikā. Pilsētas pārstāvji skaidro, ka šogad lēmums par dekorāciju izvietošanu tika pieņemts agrāk, lai ļautu rīdziniekiem un viesiem pilnībā izbaudīt svētku noskaņu. "Šogad ir plānotas vairāki pasākumi un aktivitātes, kas saistītas ar svētkos, tādēļ mēs vēlējāmies, lai pilsēta jau laikus ir rotāta," uzsvēra Rīgas domes pārstāvis.

Sabiedrības reakcija un diskusijas

Sociālajos tīklos šis lēmums ir izsaucis plašu diskusiju. Daži cilvēki atbalsta ātrāku Ziemassvētku atmosfēras ienākšanu, uzsverot, ka šajos grūtajos laikos svētki sniedz cerību un prieku. Savukārt citi balkā arī norāda, ka svētku rotājumu izvietošana oktobra beigās varētu šķist pārsteidzīga, un aicina saglabāt tradicionālo svētku laiku, kas sākas novembrī.

Secinājums

Kaut arī daļa cilvēku var uzskatīt, ka Ziemassvētku dekorāciju izvietošana ir priekšlaicīga, Rīgas dome cer, ka jau drīz ierastā svētku noskaņa ienes prieku un siltumu visiem pilsētas iedzīvotājiem. Neatkarīgi no viedokļa, skaidrs ir viens – Rīga jau šobrīd ir sākusi gatavoties svētku laikam.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas