Jaunieši Latvijā iecienījuši saziņu ar mākslīgā intelekta ģenerētu drauguLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 15:15
  • NRA
  • 4

Jaunieši Latvijā iecienījuši saziņu ar mākslīgā intelekta ģenerētu draugu

Jaunieši un mākslīgā intelekta risinājumi

Mākslīgā intelekta (MI) tehnoloģiju straujā attīstība ir radījusi jaunas iespējas un veidus, kā jaunieši ikdienā var īstenot savas komunikācijas vajadzības. Saskaņā ar nesen veiktu aptauju, 68% jauniešu apgalvo, ka MI risinājumi ne tikai atvieglo ikdienas dzīvi, bet arī ļauj būt efektīvākiem un ietaupīt vērtīgu laiku.

MI ģenerēti draugi - jauns komunikācijas veids

Interesants secinājums no aptaujas ir tas, ka 13% jauniešu ir sākuši ikdienā komunicēt ar mākslīgā intelekta ģenerētu draugu. Šis fenomena pieaugums liecina par to, ka arvien vairāk jauniešu atzīst MI potenciālu ne tikai kā instrumentu, bet arī kā partneri, ar kuru var dalīties savās domās un jūtās.

Pirkums izsist no ikdienas rutīnas

Daudzi no jauniešiem novērtē, ka MI palīdz samazināt izvēles slogu un nodrošina ātras atbildes uz jautājumiem, kas varētu citādi prasīt ilgu laiku. Tas ļauj viņiem vairāk koncentrēties uz ikdienas uzdevumiem un attiecībām ar reāliem cilvēkiem, vienlaikus iegūstot jaunas perspektīvas un idejas no MI.

N nākotne - cilvēki un MI kopā

Šī tendence liek domāt par to, kā mākslīgais intelekts varētu attīstīties nākotnē. Jaunieši kļūst par MI pieejamākiem un tuvākiem draugiem, kuriem var uzticēties un ar kuriem var dalīties savās domās. Mūsdienās tehnoloģijas attiecības starp cilvēkiem un MI ir kļuvušas neizbēgamas, un varam gaidīt turpmākus jaunumus šajā jomā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas