Rīgā norisināsies starptautiskas sporta deju sacensības “Riga Open”Citi sporta veidi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Rīgā norisināsies starptautiskas sporta deju sacensības “Riga Open”

Starptautiskās sporta deju sacensības “RIGA OPEN”

Jau 2024.gada 26.-27.oktobrī mūsdienīgajās “ATTA centrs” telpās norisināsies XXII Starptautiskās Atklātās sporta deju sacensības “RIGA OPEN”. Šis pasākums ir kļuvis par nozīmīgu notikumu sporta deju pasaulē un ik gadu pulcē dejotājus no dažādām valstīm.

Vairāk nekā 20 gadu tradīcija

“RIGA OPEN” ir svarīga sastāvdaļa gan Latvijas Sporta deju federācijas kalendārā, gan arī Pasaules Sporta deju federācijā. Sacensības tiek organizētas jau vairāk nekā 20 gadus, un katru reizi tās piedāvā augstas kvalitātes un profesionālus priekšnesumus, kas piesaista dejotāju un skatītāju uzmanību.

Dalībnieki no dažādām valstīm

Šogad sacensībās gaidāmi dalībnieki no Latvijas, Polijas, Moldovas, Lietuvas, Igaunijas un citām valstīm. Šis starptautiskais pasākums ne tikai popularizē sporta dejas, bet arī veicina kultūru apmaiņu un jaunu draudzību veidošanos starp dejotājiem.

Krāšņas emocijas un atmosfēra

Deju sacensību ietvaros aizraujoši priekšnesumi, krāšņi tērpi un profesionāli dejotāji radīs neaizmirstamu pieredzi gan dalībniekiem, gan skatītājiem. Šī pasākuma atmosfēra solās būt silta un iedvesmojoša, ļaujot katram ik pa laikam izjust dejas burvību un konkurences garu.

Gaidāmie notikumi

Iesaistieties šīs brīnišķīgās nedēļas nogales notikumos un nāciet atbalstīt dejotājus, kuri ar savu darbu un talantu liks mirdzēt deju parketam. “RIGA OPEN” solās būt ne tikai sacensības, bet arī svētki visiem sporta deju mīļotājiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas