Maxima izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē – cenas, sākot no 5 centiemZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Maxima izziņo lielāko noliktavas izpārdošanu vēsturē – cenas, sākot no 5 centiem

Maxima izziņo vēsturisku izpārdošanu

No 24. oktobra līdz 6. novembrim “Maxima” veikalos norisināsies vēsturiski lielākā noliktavas izpārdošana. Šī ir unikāla iespēja ikvienam, kuru interesē izdevīgi piedāvājumi un plašs preču klāsts.

Cenas sākot no 5 centiem

Izpārdošanas laikā cenas nepārtikas precēm būs pieejamas sākot no 5 centiem. Tas ir lielisks iemesls, lai iegrimt pirkumu pasākumos, jo šāda veida piedāvājums ir retums un nepalaidīsiet garām iespēju iegādāties preces par tik zemām cenām.

Plašs preču klāsts

Izpārdošanā tiks piedāvāts vairāk nekā 26 000 preču, tai skaitā kancelejas preces, zeķes, zeķbikses, apģērbs, trauki, sadzīves elektronika un pat auto precēm. Jūs noteikti atradīsit kaut ko noderīgu vai interesantu ikdienas dzīvē.

Plānojiet apmeklējumu iepriekš

Klienti tiek aicināti laikus plānot savus veikala apmeklējumus, ņemot vērā iespējami lielo cilvēku plūsmu veikalos izpārdošanas periodā. Ieteicams apmeklēt veikalus ārpus darba laika, lai izvairītos no garajām rindām un nodrošinātu iespēju droši un ērtāk iegādāties nepieciešamās preces.

Secinājums

Maxima noliktavas izpārdošana ir lieliska iespēja ikvienam, kurš vēlas ietaupīt naudu un iegūt kvalitatīvas preces par izdevīgām cenām. Neatstājiet šo piedāvājumu novārtā – apmeklējiet tuvāko “Maxima” veikalu un izbaudiet veiksmīgu iepirkšanos!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas