Instrumentu vērienīgais koncerts Arēnā Rīga jau rītZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Instrumentu vērienīgais koncerts Arēnā Rīga jau rīt

Vērienīgā mūzikas svētku atmosfēra

Sestdien, 26. oktobrī, Latvijas mūzikas cienītājiem būs iespēja piedzīvot vienu no šī gada vērienīgākajiem mūzikas notikumiem – grupas _Instrumenti_ koncertu, kas notiks slavenajā _Arēnā Rīga_. Šis pasākums sola būt ne vien muzikāls, bet arī vizuāls un emocionāls piedzīvojums, pateicoties unikālajai koncertšovai _Runā Rīga_.

Grupa _Instrumenti_ - talanta un kreativitātes apvienojums

Grupa _Instrumenti_ ir pazīstama ar savu spēju apvienot dažādas mūzikas stilu elementi, radot unikālu skaņu, kas piesaista klausītājus ne tikai Latvijā, bet arī ārvalstīs. Arī šoreiz solistiem būs iespēja pārsteigt ar jauniem aranžējumiem un muzikālajiem eksperimenti, kas liks ikvienam apstāties un izbaudīt katru skaņu.

Concerti _Runā Rīga_ – jauns mūzikas pieredzes līmenis

Koncertšova _Runā Rīga_ ietvaros apmeklētāji varēs sagaidīt ne tikai ierastās dziesmas, bet arī jaunas muzikālās interpretācijas, videomateriālus un citus mākslinieciskus elementus, kas veidos unikālu atmosfēru. Koncertā piedalīsies arī viesmākslinieki, kurus grupas dalībnieki ir uzaicinājuši, lai kopā radītu kaut ko īpašu.

Biļetes un koncerta norise

Biļetes uz šo vērienīgo pasākumu ir pieejamas gan tiešsaistē, gan arī _Arēnā Rīga_ kasē. Ņemot vērā grupas popularitāti un koncertu ierobežoto vietu skaitu, ieteicams iegādāties biļetes laikus, lai nenāktos vilties. Durvis tiks atvērtas pulksten 19:00, un koncerts sāksies pulksten 20:00.

Neatkarīgs kultūras notikums, ko nevajadzētu palaist garām

_Instrumenti_ koncerts _Arēnā Rīga_ ir must-see notikums, kas apvieno mūziku, mākslu un emocijas. Tas ir svētki ne tikai grupas faniem, bet arī visiem, kas novērtē kvalitatīvu mūziku un uzskata kultūras pasākumus par svarīgu dzīves sastāvdaļu. Rīt ir iespēja piedzīvot kaut ko patiesi īpašu – noteikti pievienojieties šai mūzikas svētku atmosfērai!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas