Foto: Latvijas komanda gatava cīņām motorsporta spēlēm SpānijāCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi

Foto: Latvijas komanda gatava cīņām motorsporta spēlēm Spānijā

Vairāk foto skaties šeit

Foto: Latvijas komanda gatava cīņām motorsporta spēlēm Spānijā

Ar pirmajiem treniņiem atsevišķās disciplīnās Valensijā, Spānijā, ceturtdienā noslēdzās pirmā FIA Motoru sporta spēļu diena. Latvijas komanda, kas ir pārstāvēta vairākās disciplīnās, aktīvi gatavojas gaidāmajiem startiem, demonstrējot apņēmību un profesionālo garu.

Dāvis Biten sasniedz 21. vietu digitālajā autosportā

Digitālā autosporta (Esports GT) pārstāvim Dāvim Bitem ceturtdienā notika treniņš un kvalifikācija. Latviešu pilots, sacenšoties 53 valstu konkurencē, ierindojās 21. vietā. Šis rezultāts liecina par Dāvi kā talantīgu sportistu, kas turpina attīstīt savas prasmes un mēģina sasniegt augstākas pozīcijas starptautiskajā arēnā.

Pārējie komandas dalībnieki gatavojas saviem startiem

Tikmēr pārējie latviešu komandas dalībnieki veica administratīvās pārbaudes un iepazinās ar trasi. Viņu mērķis ir sagatavoties piektdienas sacensībām, kad viņi tiksies ar pasaules labākajiem sportistiem. Komanda strādā kopā, daloties pieredzē un sniedzot atbalstu viens otram, lai kopīgi gūtu panākumus šajās prestižajās sporta spēlēs.

Latvijas komanda ar pozitīvām perspektīvām

Latvijas sportisti izteikuši optimismu par gaidāmajām sacensībām, uzsverot, ka viņi ir gatavi izaicinājumiem un cer uz izcilu sniegumu. Komanda ir apņēmības pilna pierādīt sevi uz starptautiskās skatuves un cīnīties par augstām vietām kopvērtējumā. Sekosim līdzi Latvijas komandas panākumiem un atbalstīsim viņus šajās nozīmīgajās motorsporta spēlēs!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas