Video: Ikaunieks: "Nav nejaušība, ka atrodamies starp šīm komandām. Neesam tik švaki"Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Ikaunieks: "Nav nejaušība, ka atrodamies starp šīm komandām. Neesam tik švaki"

Video skaties šeit

RFS spēle Eiropas līgā

Ceturtdienas vakarā Latvijas čempione futbolā RFS cīnījās pret Frankfurtes "Eintracht" UEFA Eiropas līgas spēlē, kurā piedzīvoja zaudējumu ar 0:1. Spēle norisinājās Vācijas futbolā populārajā atmosfērā, un RFS komanda saskārās ar augsta līmeņa pretinieku.

Ikaunieka analīze par spēli

"Pretī bija ļoti augsta līmeņa komanda, fantastiska atmosfēra, futbola lielvalsts," komentēja Jānis Ikaunieks. Viņš uzsvēra, ka RFS rādīja solīgu pretspēli, bet rezultātā joprojām palikuši ar rūgtuma sajūtu, ka neizdevās panākt neizšķirtu.

Optimisms un lepnums

Ikaunieks atzīmēja, ka komanda bija radījusi iespējas izraut vadību un pēc tam aizsniegt neizšķirtu. "Ir pozitīvisms, ka varam spēkoties ar tāda līmeņa komandām, bet gribējās kaut ko vairāk," viņš piebilda.

Pārliecība par spēju konkurēt ar spēcīgākajiem

"Nav nejaušība, ka atrodamies starp šīm komandām," sacīja Ikaunieks. "Pret "Galatasaray", pret "Eintracht" – redzam, ka neesam tik švaki kā eksperti daudz kur Eiropā uzskata." Šī pārliecība un lepnums tiek izteikta, neskatoties uz zaudējumu, apliecinot RFS potenciālu un spēju sacensties augstā līmenī.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas