Žagars piektajā spēlē uzņems Eirolīgas čempionusBasketbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Žagars piektajā spēlē uzņems Eirolīgas čempionus

Žagara komanda sagaida cīņu ar Eirolīgas čempioniem

Šovakar, 5. novembrī, Latvijas basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars turpinās savu ceļu ULEB Eirolīgas regulārajā sezonā, kad viņa pārstāvētā Stambulas "Fenerbahce" uzņems Atēnu "Panathinaikos". Spēle norisināsies Stambulas mājas laukumā, un tās sākums paredzēts pulksten 20:45.

Fenerbahce – titula pretinieki

"Fenerbahce" šodien saskarsies ar komandu, kas pagājušajā sezonā izcīnījusi Eirolīgas čempiones titulu. "Panathinaikos" nav sveša pārliecinošu sniegumu demonstrēšana, tāpēc Žagara komanda ir gatava augstākā līmeņa izaicinājumam. Latvijas basketbolista sniegums šajā mačā var būt izšķirošs, jo, lai uzturētu cerības par uzvaru, vajadzīgs katra spēlētāja labākais sniegums.

Kāds ir Fenerbahce stāvoklis turnīrā?

Pirmie četri mači šajā sezonā "Fenerbahce" komandai nesniedza stabilus rezultātus. Komanda ir uzsākusi sezonu ar piesardzību, taču vietējā saspēles vadītāja, kas šajā sezonā aizvietojis iepriekšējo kapteini, ir devis jaunus impulsus spēles stilam. Tāpēc cīņā pret "Panathinaikos" komanda tomēr uz vienu skatās kā uz izdevību atgūties un pierādīt sevi.

Skatītāju atbalsts un gaidāmā atmosfēra

Paredzams, ka šovakar uz spēli pulcēsies liels skaits fanu, kuri vēlas redzēt savu komandu uzvaru. Fenerbahce mājas arena vienmēr ir pazīstama ar savu karsto atmosfēru, un šī spēle noteikti nebūs izņēmums. Komandas atbalstītāji tiks aicināti uzmundrināt savus spēlētājus visā spēles garumā, un viņu klātbūtne var būt izšķiroša.

Noslēgums

Žagara spēles vakarā pret Eirolīgas čempioniem būs ne tikai iespēja izrādīt savas prasmes, bet arī veids, kā pierādīt sevi starptautiskajā basketbola arēnā. Komandas mērķis ir izcīnīt uzvaru, lai turpinātu pacelties turnīra tabulā. Cīņa solās būt sīva, un basketbola interesenti noteikti nevarēs to nokavēt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas