Tompsons "Mavericks" rindās debitē ar sešiem realizētiem tālmetieniem, "Thunder" viesos uzvar "Nuggets"NBA
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 10:22
  • TV3
  • 4

Tompsons "Mavericks" rindās debitē ar sešiem realizētiem tālmetieniem, "Thunder" viesos uzvar "Nuggets"

Sezonas atklāšana NBA

Oklahomasitijas “Thunder” komanda ceturtdien, 19. oktobrī, uzsāka Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno sezonu ar iespaidīgu uzvaru, pārspējot defending čempionus Denveras “Nuggets”. Šī bija pirmā spēle sezonā, un Trans laden varēja redzēt interesantu spēles rezultātu uz papīra.

Tompsons spīd Maverikss rindās

Savukārt, džeks Tompsons, atgriežoties no smagas traumas, debitēja Dallasas “Mavericks” rindās. Viņš iepriecināja fanus ar sešiem realizētiem tālmetieniem, demonstrējot savu precizitāti un sniegumu. Tompsons pierādīja, ka ir gatavs atgriezties basketbola augstākajā līgā un palīdzēt komandai cīņā par uzvarām šajā sezonā.

Thunder uzvara ar galveno varoni

Oklahomasitijas “Thunder” uzvara pār “Nuggets” bija komandas komandas darbs, taču jāizceļ arī izcili sniegums no vairākām spēlētāju pusēm, jo īpaši no galvenā varoņa, kurš izcēlās ar savām prasme dribla un taktiku. Komanda parādīja lielisku saliedētību, kas ir nozīmīga priekšnoteikums panākumiem šajā NBA sezonā.

Skats uz nākotni

Ar šādām spēlēm NBA fani var sagaidīt vēl daudzus aizraujošus mirkļus. Gan “Thunder”, gan “Mavericks” komandas parāda savas ambīcijas, centienus un potenciālu cīnīties par vietu izslēgšanas spēlēs. Nākamie mači solās būt tikpat aizraujoši, un mēs noteikti sagaidām vēl daudzus izcilus sniegumus gan no Tompsona, gan no “Thunder” komandas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas