Filmu studijas Rija animācijas filma Meitene dzinējsuns skatāma Latvijā un drīzumā arī  lidmašīnās visā pasaulēZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Filmu studijas Rija animācijas filma Meitene dzinējsuns skatāma Latvijā un drīzumā arī lidmašīnās visā pasaulē

Animācijas filma "Meitene Dzinējsuns" jau Latvijā

Jau no 11. oktobra visā Latvijā ir skatāma animācijas filma _Meitene Dzinējsuns_, kas radīta Latvijas filmu studijā Rija. Šī filma ir pozitīva un iedvesmojoša stāsta par draudzību un piedzīvojumiem, kas nodarbina gan jaunos skatītājus, gan pieaugušos. Filmas veidotāji izsaka cerību, ka tas kļūs par iecienītu ģimenes izklaidi visā valstī.

Starptautiskā popularitāte

Ir prieks paziņot, ka filmas _Meitene Dzinējsuns_ popularitāte ir pārsniegusi Latvijas robežas. _Ricochet Digital Media_ no ASV iegādājās animācijas filmas demonstrēšanas tiesības aviokompānijās visā pasaulē. Tas nozīmē, ka drīzumā skatītāji varēs baudīt šo burvīgo stāstu arī lidmašīnās, ceļojot uz dažādām vietām aptverot pasauli.

Filmas veidotāju komentārs

Filmas veidotāji ir sajūsmā par starptautisko sadarbību un paaugstināto interesi par latviešu animāciju. "Esam pagodināti, ka mūsu darbs ir ticis novērtēts un varēs iepriecināt cilvēkus visā pasaulē. Mēs ceram, ka _Meitene Dzinējsuns_ sniegs pozitīvas emocijas un iedvesmu visiem, kas to skatīs," atzina filmas režisors.

Noslēgumā

Filma _Meitene Dzinējsuns_ ir lieliska iespēja Latvijas kinomāniem iepazīt dzimto kultūru caur animāciju, bet arī dot iespēju globālai auditorijai izbaudīt latviešu stāstus. Šī filma ne tikai bagātina Latvijas kino, bet arī veicina starptautisku apmaiņu, kas ir svarīga kultūras attīstībai. Skatieties _Meitene Dzinējsuns_ kinoteātros un drīz arī lidmašīnās visā pasaulē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas