Video: Brāļi Velmes ar pašu būvētu B grupas "Audi" startē Leģendu rallijāMotoru sports — Rallijs
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Video: Brāļi Velmes ar pašu būvētu B grupas "Audi" startē Leģendu rallijā

Video skaties šeit

Brāļu Velme uzvara ar unikālu auto

Brāļi Ivars un Andris Velmes, Latvijas auto sporta entuziasti, ir izcēlušies ar savu jaunāko projektu - sacīkšu auto "Audi S1E2". Šis auto ir veiksmīgs rekonstrukcijas rezultāts, kas ļauj atgriezties B grupas laikmetā, kad šādi spēkrati dominēja pasaules rallija čempionātā. Velmes brāļi ne tikai sagatavojuši auto sacensībām, bet arī radījuši autentisku pieredzi visiem līdzjutējiem.

Sanmarīno Leģendu rallijs

Pavisam nesen Velmes brāļi devās uz Sanmarīno, kur piedalījās prestižajā Leģendu rallijā. Šis pasākums pulcēja daudzas auto sporta leģendas, tādēļ Ivara un Andra dalība tajā bija īpaši nozīmīga. Rallijs piedāvāja dalībniekiem iespēju izmēģināt savus spēkus leģendārās auto trasēs, un Velmes brāļu atsāknētais "Audi" bija viendabīgs un pārsteidzošs skatījums.

Priecīgas sānslīdes un aizraujoši brīži

Latviešiem izdevās priecēt skatītājus ar aizraujošām sānslīdēm un dinamiskiem manevriem trasē. B grupas auto raksturīgās īpašības, piemēram, jaudīgais dzinējs un izcila vadāmība, ļāva Velmes brāļiem demonstrēt savas prasmes braukšanā. Viņu uzstāšanās ne tikai radīja sajūsmu, bet arī atgādināja par B grupas zelta ēru, kad šādi spēkrati ieguva popularitāti visā pasaulē.

Secinājums

Brāļu Ivara un Andra Velmes piedalīšanās Leģendu rallijā ir lielisks piemērs tam, kā aizrautība un mīlestība pret auto sportu var apvienot paaudzes. Viņu radītais "Audi S1E2" ir ne tikai tehnisks brīnums, bet arī simbols auto sporta vēstures saglabāšanai. Šādas iniciatīvas ir svarīgas, lai mūsu nākamās paaudzes varētu izbaudīt automobiļu sporta burvību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas