Jauno ķīmijas un bioloģijas skolotāju stipendijās Olpha un Centrālā laboratorija ieguldījusi jau 45 000 eiroZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Jauno ķīmijas un bioloģijas skolotāju stipendijās Olpha un Centrālā laboratorija ieguldījusi jau 45 000 eiro

Stipendiju pasniegšana Dabaszinību skolotāju dienā

Šā gada 24. oktobrī Latvijas zāļu ražošanas uzņēmumā Olph norisinājās jau otrā Dabaszinību skolotāju diena, kurā tika pasniegtas stipendijas jauniem ķīmijas un bioloģijas skolotājiem. Šoreiz tika piešķirtas četras stipendijas, katra 3000 eiro vērtībā, kas papildina jau esošo atbalsta programmu.

Atbalsts jaunajiem skolotājiem

Pusotra gada laikā kopš stipendiju programmas uzsākšanas kopumā tika apbalvoti 15 jaunie speciālisti. Olph un Centrālā laboratorija ir izrādījušas apbrīnojamu atbalstu jaunajiem ķīmijas un bioloģijas skolotājiem, veicinot viņu profesionālo attīstību un zinātniskās karjeras izaugsmi.

Ieguldījums izglītībā

Kopējais ieguldījums stipendiju programmā "Starp mums ir ķīmija!" ir sasniedzis 45 000 eiro. Šāda investīcija izglītībā ir nozīmīga, jo tā ne vien palīdz skolotājiem iegūt nepieciešamo atbalstu, bet arī attīsta nākamos zinātniekus, kuri var iedvesmot jauno paaudzi un veicināt zinātnes attīstību Latvijā.

Skolotāju loma un nākotnes perspektīvas

Jauno ķīmijas un bioloģijas skolotāju stipendijas nav tikai finansiāls atbalsts, bet arī uzsvars uz skolotāju lomu izglītības procesā. Jauniem pedagogiem ir iespēja kļūt par radošiem un aizrautīgiem skolotājiem, kas spēj iedvesmot savus audzēkņus un veidot pozitīvu attieksmi pret dabaszinātnēm, kas ir būtiskas nākotnes izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas