Kāds laiks gaidāms pēc siltās piektdienas? Laika prognoze sestdienaiDabā
Foto un virsraksts: LA
  • šodien 15:17
  • LA
  • 7

Kāds laiks gaidāms pēc siltās piektdienas? Laika prognoze sestdienai

Gaidāmas izmaiņas laika apstākļos

Pēc siltās piektdienas, kad daudzas Latvijas vietas varēja izbaudīt patīkamu un saulainu laiku, gaidāmas būtiskas izmaiņas. Sinoptiķi prognozē, ka sestdien visā valstī gaidāma lietus iestāšanās, kas liek mums pārdomāt mūsu plānus brīvā dabā.

Lietus prognoze un intensitāte

Sestdien, iekams, kad mēs modīsimies, daudzkārt būs jārēķinās ar nokrišņiem. Saskaņā ar progonzēm, lietus uzpilinās daudzviet valstī, bet vietām arī īslaicīgi līs stiprāk. Tas nozīmē, ka, ja plānojat doties ārā, ieteicams paņemt līdzi lietussargus un plānot savu dienu laika apstākļu priekšrocībām.

Ietekme uz brīvdienu plāniem

Siltā piektdiena bija lieliska iespēja pavadīt laiku ārā, taču sestdienas lietus varētu traucēt daudzu cilvēku ieplānotajiem pasākumiem. Tas ir ideāls brīdis, lai kādu dienu pavadītu iekštelpās — apmeklējot muzejus, kafejnīcas vai pat izbaudot filmu seansus.

Kopsavilkums

Kopumā, šī nedēļas nogale sola būt mainīga un vērsta uz lietainu raksturu. Siltā piektdiena atkal parādīja, cik svarīgi ir izbaudīt dabu, bet sestdiena aicina mūs būt gataviem pielāgoties. Paturiet prātā laika prognozes un plānojiet dienu atbilstoši mainīgajiem laika apstākļiem!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas