35 gadu vecumā miris kādreizējais Marokas izlases futbolists BaradaSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

35 gadu vecumā miris kādreizējais Marokas izlases futbolists Barada

Mirst jaunais talants

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā. Šokējošā ziņa tika publiskota ceturtdien, kad viņa karjeras laikā pārstāvētie Francijas klubi, Marseļas "Olympique" un Parīzes "Saint-Germain" (PSG), izteica līdzjūtību viņa ģimenei un tuviniekiem.

Baradas futbola karjera

Barada bija pazīstams kā talantīgs spēlētājs, kurš savas karjeras laikā piedalījās gan Francijas, gan Marokas futbolā. Viņš uzsāka savu profesionālo karjeru "PSG", kur izcīnīja vairākas titulus un guva atzinību par savu spēles stilu un radošumu uz laukuma. Vēlāk viņš pievienojās Marseļas "Olympique", kur turpināja parādīt savas prasmes un sniegumu augstā līmenī.

Reakcija no futbolu sabiedrības

Futbola pasaule ir šokēta par Baradas nāvi, un daudzi līdzjutēji, kā arī viņa bijušie komandas biedri un treneri ir dalījušies ar atmiņām par viņu sociālajos tīklos. "Olympique" un "PSG" komandas ir apvienojušās, lai izteiktu savas sēras un pieminētu Baradas ieguldījumu futbolā, norādot, cik liela ietekme viņam bija gan laukumā, gan ārpus tā.

Pēdējie vārdi un piemiņas akcijas

Ir ierosinātas vairākas piemiņas akcijas, kurās plānots godināt Baradas atmiņu, un daudzi aicina futbolistus pulcēties un pieminēt viņa sasniegumus. Viņa devums marokāņu un francūzu futbolā netiks aizmirsts, un viņa piemiņa dzīvos caur futbolu, kuru viņš tik mīlēja.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas