Ungārijā reģistrēts DLRR meitas uzņēmumsLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 15:05
  • NRA
  • 5

Ungārijā reģistrēts DLRR meitas uzņēmums

Ungārijā reģistrēts DLRR meitas uzņēmums

Ungārijā ir oficiāli reģistrēts Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīcas (DLRR) meitas uzņēmums ar nosaukumu "DLRR-Hungary Szolgáltató kft". Šī jaunā struktūra iezīmē DLRR stratēģisko paplašināšanos, piedāvājot kvalitatīvus pakalpojumus lokomotīvju remontā un apkopē.

Pakalpojumi un uzmanības centrā

"DLRR-Hungary Szolgáltató kft" specializējas pilna apjoma lokomotīvju remontā un apkopē. Uzņēmums apņemas nodrošināt augstākās kvalitātes pakalpojumus, kas palīdzēs uzlabot lokomotīvju veiktspēju un drošību. Tas galvenokārt orientējas uz vietējiem dzelzceļa operatoriem, kuriem nepieciešami profesionāli un efektīvi remontdarbi.

Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīcas vēsture

Daugavpils Lokomotīvju Remonta Rūpnīca ir ilggadēja tradīcija un pieredze lokomotīvju remontā, kas ļauj tai paplašināt darbību arī starptautiskā mērogā. Ar šī uzņēmuma atvēršanu Ungārijā DLRR stiprina savas pozīcijas Eiropas tirgū un iegūst jaunas iespējas attīstībai.

Nākotnes perspektīvas

DLRR-Hungary plāno pastiprināt sadarbību ar vietējiem uzņēmumiem un veikt investīcijas, lai uzlabotu pakalpojumu kvalitāti un paplašinātu piedāvājumu. Ar šo iniciatīvu uzņēmums ne tikai veicina Ungārijas ekonomiku, bet arī nostiprina DLRR kā pamatīgu un uzticamu partneri dzelzceļa nozarē visā reģionā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas