Jānis Ikaunieks: Gribējās aizķerties vismaz uz neizšķirtu, ir nedaudz rūgtuma sajūtaFutbols
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:52
  • TV3
  • 4

Jānis Ikaunieks: Gribējās aizķerties vismaz uz neizšķirtu, ir nedaudz rūgtuma sajūta

Jānis Ikaunieks: Rūgtums pēc zaudējuma

Latvijas futbola klubs RFS piedzīvoja sāpīgu zaudējumu UEFA Eiropas līgas mačā pret spēcīgo Frankfurtes “Eintracht”. Spēles gaitā komanda izrādīja apņēmību un centās izcīnīt vismaz neizšķirtu, taču, neskatoties uz viņu pūlēm, rezultāts neiznākšana nebija iecerēts.

Ikaunieka atziņas par spēli

Pēc spēles RFS futbolists Jānis Ikaunieks atklāja savas sajūtas par notikušo, sakot: “Gribējās aizķerties vismaz uz neizšķirtu, ir nedaudz rūgtuma sajūta.” Viņš norādīja, ka komanda bija labi sagatavojusies, taču lielāka pieredze un augstāka līmeņa pretiniekiem beigās izrādījās noteicošā.

RFS komandas centieni un nākotnes perspektīvas

Šī spēle bija būtiska ne tikai rezultāta dēļ, bet arī kā pieredze Latvijas futbolistiem starptautiskajā arēnā. RFS komanda apzinās, ka šādi mači ir lieliska iespēja attīstīt savas prasmes un nostiprināt komandas saliedētību. Ikaunieks pauda cerību, ka šī pieredze palīdzēs nākotnē un komanda turpinās strādāt smagi, lai piedāvātu labākus rezultātus.

Noslēgumā

RFS komandas zaudējums pret “Eintracht” ir sāpīgs, bet arī motivējošs. Jānis Ikaunieks un viņa komandas biedri apņemas ieguldīt visus pūliņus, lai nākamajās spēlēs parādītu labāku sniegumu un uzlabotu kopējo rezultātu UEFA Eiropas līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas