Mūžībā devies ilggadējais basketbola un florbola aktīvists PoudžiunasCiti
Foto un virsraksts: Delfi

Mūžībā devies ilggadējais basketbola un florbola aktīvists Poudžiunas

Atvadāmies no Pētera Poudžiuna

66 gadu vecumā mūžībā devies Pēteris Poudžiunas, kurš atstājis redzamu pēdas Latvijas basketbola un florbola sporta vidē. Viņa aiziešana ir liela zaudējums ne tikai viņa tuviniekiem, bet arī visiem sporta entuziastiem un līdzstrādniekiem, kuri pazina šo dedzīgo un aktīvo cilvēku.

Poudžiuna ieguldījums sportā

Pēteris Poudžiunas visā savā dzīvē ir bijis nenogurdināms aktīvists, kurš strādājis ne tikai sportistu attīstības jomā, bet arī organizējot pasākumus un sacensības. Viņa ieguldījums Latvijas basketbola un florbola attīstībā ir bijis nenovērtējams, palīdzot veidot jauno sportistu paaudzi un popularizējot šos sporta veidus plašākā mērogā.

Sveicē federācijas

Basketbola un florbola federācijas izteikušas sirsnīgas līdzjūtības viņa ģimenei un tuvākajiem, atzīmējot, ka Poudžiuna darbs paliks atmiņā visiem, kas viņu pazina. Viņa apņēmība un vēlme attīstīt sportu Latvijā ir sniegusi iedvesmu daudziem, un viņa mantojums dzīvot turpinās caur sportā iesaistītajiem jauniešiem.

Atmiņas par Poudžiunu

Poudžiuna atstātais mantojums ir ne tikai rezultāti, bet arī cilvēki, kurus viņš iedvesmoja un motivēja. Sportisti, treneri un organizatori dalās atmiņās par savām kopīgajām pieredzēm un pieredzēm, kas iegūtas viņa vadībā. Šajā skumjajā brīdī mēs visi aicinām pieminēt Pēteri Poudžiunu un turpināt viņa iesākto darbu, lai Latvijas sports attīstītos un plauktu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas