Šifrina pretī jauniem rekordiem, līgavainis Kilde izlaidīs sezonu un atbalstīs no malasZiemas sports — Slēpošana
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Šifrina pretī jauniem rekordiem, līgavainis Kilde izlaidīs sezonu un atbalstīs no malas

Mikaēla Šifrina gatavojas jauniem izaicinājumiem

Amerikāniete Mikaēla Šifrina šajā nedēļas nogalē uzsāk sezonu, un viņa ir pilna apņēmības turpināt savu iespaidīgo sniegumu kalnu slēpošanā. Šifrina, kura jau ir ieguvusi vairākus Pasaules kausa titulus, plāno pārspēt savus iepriekšējos rekordus un parādīt, ka viņa joprojām ir viena no labākajām slēpotājām pasaule. Fani un eksperti vienlaikus gaida viņas izcilo sniegumu, kas noteikti ieviesīs jaunas vēsmas sacensībās.

Aleksandrs Omuts Kilde izlaidīs sezonu

Savukārt, Šifrina līgavainis, norvēģu kalnu slēpotājs Aleksandrs Omuts Kilde, šonedēļ paziņoja par saviem plāniem neuzsākt šo sezonu. Kilde atgūstas no savainojuma, kas viņam liedz piedalīties sacensībās. Šī ziņa pienāca kā vilšanās ne tikai viņam pašam, bet arī viņa faniem, kuri cerēja redzēt viņa tehnisko meistarību trasē. Kilde pauda, ka viņš atbalstīs Mikaēlu no malas un līdz ar to, iespējams, kļūs par viņas lielāko atbalstītāju šajā sezonā.

Atbalsts un izaicinājumi kalnu slēpošanā

Mikaēlai būs jāiztur spiediens ne tikai no pārliecības par saviem spēkiem, bet arī no zināmu cerību apmierināšanas, kas saistītas ar viņas cīņu par rekordiem. Kilde, būdams viņas tuvākais atbalstītājs, noteikti sniegs emocionālu atbalstu. Paredzams, ka viņš būs kopā ar viņu treniņos un visa sezonas gaitā, nemitīgi iedrošinot viņu. Šī partnerība piešķir kalnu slēpošanai jaunu dimensiju, kur sportiski panākumi saistās ar personiskiem attiecībām un kopīgām dzīves vērtībām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas