"Eintracht" treneris: "Pēc pirmā puslaika pret RFS ģērbtuvēs pacēlu balsi"Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Eintracht" treneris: "Pēc pirmā puslaika pret RFS ģērbtuvēs pacēlu balsi"

Eintracht uzvara ar minimālu rezultātu

Vācijas Bundeslīgas kluba Frankfurtes "Eintracht" futbolisti svinējuši minimālu uzvaru Eiropas līgas spēlē pret Latvijas čempionvienību RFS. Lai gan rezultāts ir pozitīvs, komandas pārstāvji pēc spēles atzina, ka sniegums laukumā nebija pietiekami labs, lai lepoties.

Treneris par pirmā puslaika sniegumu

"Eintracht" galvenais treneris, komentējot spēles gaitu, uzsvēra, ka pēc pirmā puslaika viņam nācās pacelt balsi ģērbtuvēs. Tas liecina par to, ka treneris nebija apmierināts ar komandas darbību uz laukuma. "Mēs nevaram atļauties spēlēt tā, kā mēs to darījām pirmajā puslaikā," sacīja treneris, norādot uz nepieciešamību uzlabot komandas sniegumu.

RFS uzstādījums un nākotnes mērķi

RFS cīnījās līdz galam un centās apgrūtināt pretinieku, tomēr "Eintracht" spēja saglabāt savas pozīcijas. Latvijas čempionvienība turpinās strādāt pie savām vājajām vietām un plāno nākamās spēles ar mērķi uzlabot sniegumu un sasniegt labākus rezultātus Eiropas līgā.

Secinājumi

Lai arī "Eintracht" guva uzvaru, šī spēle noteikti kalpos kā ierosinājums komandas turpmākajai attīstībai. Treneris uzsvēra, ka būs nepieciešams nopietni strādāt pie snieguma uzlabošanas, lai gatavotos nākamajiem izaicinājumiem gan Eurokausos, gan Vācijas Bundeslīgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas