LKA Rīgas Kino muzejā ciklā Disociatīvā fūga: Ozoliņas sarunas tikšanās ar režisoru Ivaru ZviedriZiņas
Foto un virsraksts: Diena

LKA Rīgas Kino muzejā ciklā Disociatīvā fūga: Ozoliņas sarunas tikšanās ar režisoru Ivaru Zviedri

Pasākuma datums un laiks

Trešdien, 30. oktobrī plkst. 18.00, Rīgas Kino muzejā notiks īpaša saruna ciklā _Disociatīvā fūga: Ozoliņas sarunas_. Šī iespēja pievienoties diskusijām ir paredzēta kinoskolas un dokumentārā kino entuziastiem, kur jāizpēta mākslas un reālās dzīves mijiedarbību.

Režisora Ivara Zviedra viesojums

Uz sarunu aicināts ievērojamais dokumentāro filmu režisors un operators Ivars Zviedris. Viņa radošā karjera ir piepildīta ar aizraujošiem projektiem, kas atklāj Latvijas sabiedrības daudzveidīgās realitātes. Tā ir unikāla iespēja uzzināt vairāk par viņa pieeju filmēšanai, kā arī par jaunākajiem projektiem, pie kuriem šobrīd strādā.

Diskusijas tēmas

Sarunā tiks aplūkotas virknes aktuālas tēmas - no dokumentālā kino attīstības līdz filmu veidošanas izaicinājumiem un radošajām idejām. Paredzēta arī diskusija par sociāliem un emocionāliem aspektiem, kas ietekmē filmu veidotājus un katra filma unikālo skatījumu uz pasauli.

Aicinājums apmeklētāju interesēm

Rīgas Kino muzejs aicina iepriekš pieteikties visus interesentus, jo šādas tikšanās ir lieliska iespēja ne tikai uzdot jautājumus, bet arī sajust radošās atmosfēras burvību, kas valda dokumentālā kino jomā. Neaizmirstiet ņemt līdzi rakstāmpiederumus, lai pierakstītu vissvarīgākos mirkļus un iedvesmojošās idejas!

Noslēguma doma

Pasākums, kas norisināsies Rīgas Kino muzejā, sola būt bagātīgs ar zināšanām un radošumu, pievienojoties Ivara Zviedra pieredzei un redzējumiem. Atnāciet un kļūstiet par daļu no šīs emocionālās un intelektuālās ceļojuma!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas