Marhijevs: "Vēl gadu domāšu par savu neizmantoto momentu"Futbols — Eirokausi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Marhijevs: "Vēl gadu domāšu par savu neizmantoto momentu"

RFS zaudējums Eiropas līgā

Ceturtdienas vakarā Latvijas čempione RFS piedzīvoja zaudējumu UEFA Eiropas līgas izbraukuma spēlē, kurā ar 0:1 piekāpās Frankfurtes "Eintracht". Šis zaudējums ir vēl viens trieciens komandai, kas centās izcīnīt punktus turnīrā, tomēr diemžēl šoreiz tas neizdevās.

Marhijeva izmiss šanss

RFS uzbrucējs Adama Marhijevs bija tuvu izcilam momentam, kas varēja glābt rīdziniekus no zaudējuma. Viņa sitiens pret vārtiem atdūrās pret pārliktni, un Marhijevs pēc spēles skaidroja, ka šādi neizmantoti momenti viņu mocīs vēl ilgi. "Es vēl gadu domāšu par savu neizmantoto momentu," atzina spēlētājs, paužot vilšanos par zaudēto iespēju.

Komandas nākotnes izaicinājumi

Pēdējais zaudējums rada papildu spiedienu uz RFS komandu, kas tuvojas nākamajām spēlēm. Marhijevs ar savām domām norāda uz nepieciešamību uzlabot savu sniegumu, lai nākotnē spētu izmantot līdzīgas iespējas. "Mums jāstrādā vēl vairāk, lai šādi momenti vairs neatkārtotos," piebilda uzbrucējs.

Fani un atbalsts

Neskatoties uz zaudējumu, RFS fani paliek uzticīgi komandai un cer uz uzlabošanās pazīmēm nākamajās spēlēs. Klubs apzinās, ka ikviens punkts ir svarīgs, lai saglabātu cerības par progresu Eiropas līgā. Raitam solim, Marhijeva teiktais par neizmantotajām iespējām liecina par komandas apņēmību cīnīties un mācīties no sava snieguma.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas