Foto: Latvijas komanda gatava cīņām motorsporta spēlēs SpānijāCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi

Foto: Latvijas komanda gatava cīņām motorsporta spēlēs Spānijā

Vairāk foto skaties šeit

FIA Motoru sporta spēļu atklāšana Spānijā

Sakarā ar FIA Motoru sporta spēļu norisi Valensijā, Spānijā, ceturtdien, Latvijas komanda ir pilnā gatavībā sākt cīņas prestižajā pasākumā. Spēļu pirmajā dienā visi dalībnieki izbaudīja pirmos treniņus, attiecīgi iepazīstoties ar sacensību gaisotni un prasībām.

Dāvis Bita sniegums digitālajā autosportā

Digitālā autosporta disciplīnā (Esports GT) Latvijas pārstāvis Dāvis Bita piedalījās treniņa sesijā un kvalifikācijā, kurā izdevās sacensties ar 53 valstu dalībniekiem. Par spīti ļoti sīvai konkurencei, Dāvis demonstrēja labu sniegumu, ierindojoties 21. vietā, kas ir cienīgs rezultāts šādas intensitātes sacensībās.

Komandas gatavošanās nākamajām sacensībām

Kamēr Dāvis piedalījās sacensībās, pārējie Latvijas komandas dalībnieki veica administratīvās pārbaudes un rūpīgi iepazinās ar trasi. Šī gatavošanās ir būtiska, lai nodrošinātu, ka visi komandas locekļi ir pilnībā sagatavoti piektdienas startiem, kas turpinās viņu sacensību ceļojumu.

Noslēguma vārdi

Latvijas komanda izrāda apņēmību un augstu profesionalitāti, gatavojoties FIA Motoru sporta spēlēm. Ar šādiem sniegumiem un sagatavošanās procesiem latviešu sportisti var cerēt uz labiem panākumiem nākamajās dienās Valensijā. Visas komandas emocionālā un fiziskā sagatavotība noteikti būs svarīgs faktors šajā prestižajā sacensību platformā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas