Lasanbergs izvelk pagarinājumu Tartu, "Valmierai" pamatīgs zaudējums Lietuvā

Valmiera piedzīvo smagu zaudējumu Lietuvā

Latvijas basketbola klubs "Valmiera Glass/ViA", kuru trenē Nikolajs Mazurs, ir piedzīvojis trešo zaudējumu savstarpējā spēkošanās pret Lietuvas čempionāta komandām. Divu dienu turnīrā, kas norisinājās Paņevežā, "Valmiera" sākusi turnīru ar graujošu 63:96 zaudējumu pret spēcīgo Lietuvas komandu "Lietkabelis". Šis zaudējums ir būtiski ietekmējis komandas noskaņojumu un tās pozīcijas turnīrā.

Liepāja tuvojas, bet nespēj uzvarēt

Savukārt "Liepājas" komanda izbraukumā Tartu demonstrēja spēcīgu sniegumu, spējot panākt pagarinājumu, taču rezultātā ar 84:87 zaudēja Igaunijas vicečempioniem. Šī spēle bija saspringta un intensīva, kurā "Liepāja" cīnījās līdz pēdējām sekundēm, taču beigās nācās samierināties ar zaudējumu. Komandas sniegums liecina par lielu potenciālu, taču ir jāstrādā pie spēles taktikām, lai nākamajās spēlēs panāktu pozitīvus rezultātus.

Komandu turpmākā attīstība

"Valmieras" komanda pēc šī zaudējuma nāks klajā ar jaunām stratēģijām un centīsies uzlabot savu sniegumu, kā arī sagatavoties nākamajām spēlēm. Savukārt "Liepāja" var lepoties ar pieredzēto cīņu, kas veicinās komandas izaugsmi un iepazīšanos ar augsta ranga komandām. Abām komandām ir nepieciešams smags darbs treniņu procesā un spēlētāju izsistība, lai uzlabotu rezultātus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas