"Led Zeppelin" līderis Roberts Plānts paziņo par koncertu Tallinā ar "Saving Grace"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 4. septembris 16:21
  • TV3
  • 11

"Led Zeppelin" līderis Roberts Plānts paziņo par koncertu Tallinā ar "Saving Grace"

Paziņojums par koncertu Tallinā

Leģendārais "Led Zeppelin" līderis Roberts Plānts ir paziņojis par gaidāmo koncertu Tallinā ar savu jauno grupu "Saving Grace". Mūziķis, kurš ir kļuvis par vienu no svarīgākajām figūrām rokmūzikā, iepriecinās fanus ar šīs grupas sniegumu nākamā gada maijā.

Koncerts notiks 2025. gada 21. maijā

Plānts un "Saving Grace" uzstāsies 2025. gada 21. maijā Tallinas koncertzālē “Alexela”. Šis pasākums taps par neaizmirstamu piedzīvojumu ne tikai Roberts Plānta faniem, bet arī visiem mūzikas mīļotājiem Igaunijā un apkārtnē.

Grupas “Saving Grace” stils un repertuārs

"Saving Grace" ir Plānta jaunākā muzikālā iniciatīva, kas apvieno akustiskus elementus ar folk un blūza mūziku. Grupas repertuārs piedāvā gan oriģinālas dziesmas, gan jaunas interpretācijas pazīstamiem "Led Zeppelin" hitu fragmentiem, kas piešķir jaunu krāsu klasiskajiem mūzikas gabaliem.

Biļetes un gaidas no koncerta

Biļetes uz koncertu “Alexela” koncertzālē strauji pārdodas, un jau tagad ir liela interese par šo pasākumu. Mūzikas kritiķi un fani ar nepacietību gaida iespēju redzēt Plāntu uz skatuves un baudīt viņa unikālo balss muzikālo izpausmi klātienē. Roberts Plānts un grupa "Saving Grace" Solījums sniegt neaizmirstamu vakaru ar izcilu mūziku un pozitīvu atmosfēru, kas ieskauj ikvienu koncertu, kurā viņi uzstājas.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas