Liepājā no jūras izcelts bojāgājis cilvēksLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 09:32
  • NRA
  • 3

Liepājā no jūras izcelts bojāgājis cilvēks

Traģiska atklāsme Liepājā

Aizvadītajā diennaktī Liepājā notikusi traģiska situācija, kad no jūras tika izcelts bojāgājis cilvēks. Saskaņā ar pirmo informāciju, notikums tika atklāts 18. oktobrī, un tas ir izraisījis lielu satraukumu vietējo iedzīvotāju vidū. Pašlaik tiek noskaidrotas apstākļi, kas noveda pie šī nelaimes gadījuma, un tiks veikta izmeklēšana.

Ugunsdzēsēju un glābēju aktīvā darbība

Laika posmā no 17. oktobra plkst. 6.30 līdz 18. oktobra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma kopumā 46 izsaukumus. No tiem 14 bija saistīti ar ugunsgrēku dzēšanu, tostarp viens - meža ugunsgrēka dzēšanai. Šī statistika liecina par aktīvu dienesta darbību, kā arī par dažādām situācijām, kas prasa glābēju iejaukšanos.

Glābšanas darbi un maldinājumi

No kopējā izsaukumu skaita 24 tika norādīti kā glābšanas darbi, kas atspoguļo VUGD aktīvo iesaistīšanos sabiedrības drošībā. Jāatzīmē, ka astoņi izsaukumi tika uzskatīti par maldinājumiem, kas vēlreiz uzsver nepieciešamību pēc atbildīgas rīcības un reālu situāciju sagrozīšanas, kas var apgrūtināt glābēju darbu.

Iedzīvotāju reakcija un trauksme

Šie notikumi ir radījuši trauksmi sabiedrībā, īpaši attiecībā uz cilvēku drošību piekrastes reģionos. Iedzīvotāji izsaka līdzjūtību bojāgājušā ģimenei, kā arī aicina visus būt uzmanīgiem un apdomīgiem, veicot aktivitātes pie ūdens. VUGD turpinās darbu, lai nodrošinātu iedzīvotāju drošību un novērstu līdzīgu nelaimju atkārtošanos nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas