LHF audzina "Prizma 09" jauniešus - jāmācās ētika un jāapmeklē Okupācijas muzejs

LHF audzina "Prizma 09" jauniešus

Latvijas Hokeja federācijas Disciplinārās komisijas sēdē tika skatīta epizode Latvijas U15 čempionāta spēlē, kurā viesu komanda ģērbtuvē uz sienas atstājusi aizvainojošus ķēpājumus. Šis incidents ir nopietns pārkāpums, kas ne tikai apvaino pretinieku, bet arī liecina par nepieņemamu attieksmi un uzvedību.

Jāmācās ētika un kārtība

Svarīgi ir saprast, ka hokejs nav tikai spēle uz ledus, bet arī mācība par ētikas un kārtības ievērošanu. Jaunie hokeja spēlētāji jau no agras vecuma ir jāmāca cienīt gan savus komandas biedrus, gan pretiniekus, gan arī spēles noteikumus. Tikai ievērojot šos principus, var kļūt par veiksmīgu sportistu, un ne tikai uz ledus, bet arī ārpus tā.

Apmeklē Okupācijas muzeju

Lai labāk izprastu Latvijas vēsturi, kā arī novērstu līdzīgus nesaprašanas gadījumus nākotnē, būtu ieteicams jauniešiem apmeklēt Okupācijas muzeju. Šajā vietā var iegūt noderīgu informāciju par Latvijas pagātni un saprast, cik svarīgi ir rūpēties par mūsu valsts vērtībām un cienīt tās. Tādējādi jaunie hokeja spēlētāji varētu izvairīties no līdzīgām situācijām nākotnē un attīstīt labākas attiecības gan sportā, gan arī dzīvē kopumā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas