Madonas novadā dēls piekauj savu tēvu; policija sāk kriminālprocesuDegpunktā
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 10. jūlijs 19:34
  • TV3
  • 12

Madonas novadā dēls piekauj savu tēvu; policija sāk kriminālprocesu

Notikuma apraksts:

Policija Madonas novadā ir sākusi kriminālprocesu pret vīrieti par tēva piekaušanu, informē Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Zane Vaskāne.

Detalizēts ziņojums:

Pēc ziņojuma saņemšanas policija bija nekavējoties reaģējusi un veikusi nepieciešamos pasākumus, lai risinātu šo nopietno incidentu. Vēl nav zināms, kāpēc dēls piekāva savu tēvu un vai starp viņiem bija kādas konfliktsituācijas vai citas problēmas, kas varētu būt novedušas pie šāda rīcības.

Par notikušo atzinusi Valsts policija:

Valsts policijas sabiedrisko attiecību nodaļas speciāliste Zane Vaskāne apstiprināja šo informāciju un norādīja, ka policija ir iesaistījusies šī incidenta izmeklēšanā. Tēva veselības stāvoklis pašlaik vēl nav zināms, taču varbūtība, ka dēls tiks turēts aizdomās par šo rīcību, ir liela.

Turpmākie pasākumi:

Policija turpinās izmeklēt šo lietu un veiks nepieciešamos pasākumus, lai noskaidrotu visas iesaistītās personas un apstākļus, kas noveduši pie šāda incidenta notikšanas. Tāpat tiks ņemti vērā visi iegūtie pierādījumi un liecības, lai panāktu tiesisku atbildību par šo noziegumu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas