Mārupes novadā izglābj ezerā iestrēgušu laivotājuZiņas
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Mārupes novadā izglābj ezerā iestrēgušu laivotāju

Notikums Mārupes novadā

Vakar Mārupes novada Salas pagastā notika neparasts notikums, kad glābēji steidzās palīdzēt laivotājam, kurš bija iestrēdzis ezerā. Situācija izsauca Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) uzmanību, kas nekavējoties reaģēja uz izsaukumu.

Glābšanas operācija

Glābēji, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka laivotājs ir nokļuvis grūtā situācijā un nevarēja patstāvīgi nokļūt krastā. Viņiem bija jāizmanto profesionāla, apmācīta pieeja, lai nodrošinātu laivotāja drošu izsniegšanu no ūdens.

Sabiedrības drošība un informācija

Šis incidents kalpo par atgādinājumu par ūdens aktivitāšu drošību. VUGD aicina visus laivotājus būt piesardzīgiem un ievērot drošības norādījumus, neradot riskus sev un citiem. Laivotājiem ir jāplāno savas aktivitātes un jāseko laika apstākļiem, lai izvairītos no nepatīkamām situācijām.

Paldies mūsu varoņiem

Kā vienmēr, Mārupes novada glābēju operations ir apliecinājums viņu profesionalitātei un apņēmībai nodrošināt drošību visiem iedzīvotājiem. VUGD komandai tiek izteikta pateicība par viņu ātro un efektīvo reakciju, kas ļāva laivotājam droši atgriezties krastā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas