Menca ar spinātu biezeni un ziedkāpostiem
Intars Busulis aicinājis šefu Raimondu Zommeru uz Talsiem
Mūziķis Intars Busulis aicinājis šefu Raimondu Zommeru uz Talsiem, lai kopā gatavotu vakariņas īpašajiem viesiem. Tas ir liels notikums mūzikas un ēdiena mīļotājiem, jo šie divi talantīgie vīrieši kopā sagatavos garšīgu maltīti.Menca ar spinātu biezeni un ziedkāpostiem
Intars Busulis sagatavos savu iecienītāko produktu izlasi, kurai būs galvenais vārds svētku maltītē - menca ar spinātu biezeni un ziedkāpostiem. Šis ēdiens apveltīts ar daudzveidīgām garšvielām un dzidru garšu, kas iepriecinās katru gardēža gaumē. Gaidāmi sajūsminājuma izsaucoši ēdieni!Menedžeres izcilās virtuves noslēpumi
Šajā vakariņu pasākumā būs iespēja ielūkoties menedžeres virtuvē, lai iepazītos ar viņas izcilajiem virtuves noslēpumiem. Raimonda Zommera un Intara Busuļa rokās tiekot radītas īpašas garšas un baudas, kas noteikti pārsteigs pat visprasīgākos ēdiena kritiķus.
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit