Mežaparkā durvis vērs "Gaismas dārzs", kurā atdzīvosies pasaka "Alise Brīnumzemē"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 9. oktobris 11:06
  • TV3
  • 12

Mežaparkā durvis vērs "Gaismas dārzs", kurā atdzīvosies pasaka "Alise Brīnumzemē"

Mežaparks sveic gaismas izstādi

Rīdzinieki un pilsētas viesi atkal varēs iegrimt krāšņā un pasakainā gaismas pasaulē. Starptautiskā multimediju gaismas izstāde “Gaismas dārzs” atgriežas Mežaparkā, piedāvājot apmeklētājiem jaunu, aizraujošu pieredzi, kas turpinās līdz pat Ziemassvētkiem. Pasākums sāksies 18. oktobrī, un tā gaitā viesi varēs piedzīvot ne tikai gaismas un krāsu spēles, bet arī iegrimt izcilajos tēlos no mīļās pasakas.

Pasaka "Alise Brīnumzemē" kā šī gada centrālais motīvs

Šogad izstāde būs veltīta visiem labi pazīstamai un iemīļotai pasakai “Alise Brīnumzemē” no britu autora Lūisa Kerola. “Gaismas dārza” pārstāvis Jānis Gavars informēja, ka šī ir fantastiska iespēja dzīvot līdzdalībā ar Alises piedzīvojumiem, sajūtot pasakas burvību, kas tiks atspoguļota caur vizuāli pārsteidzošiem gaismas elementiem un multimediju ietekmēm.

Jaunas tehnoloģijas un aizraujoša pieredze

Izstāde “Gaismas dārzs” ne tikai iepriecinās apmeklētājus ar krāšņām gaismas instalācijām, bet arī izmantos modernas tehnoloģijas, lai radītu interaktīvas un neparastas situācijas. Apmeklētāji varēs izpētīt dažādus pasaku tēlus un likt lietā savu iztēli, atklājot brīnumainās Šizārdības un iztēles pasaules, kur katrs sīkums ir apgaismots ar mīlestību un radošumu.

Informācija par izstādes apmeklējumu

Izstāde būs pieejama katru dienu no 18. oktobra, ļaujot ikvienam izvēlēties piemērotāko apmeklējuma laiku. “Gaismas dārzs” ir gan izglītojošs, gan izklaidējošs pasākums visai ģimenei, kas sola neaizmirstamas emocijas un iespaidus. Cienītāji tiek aicināti iepriekš iegādāties biļetes, jo ierobežots apmeklētāju skaits var novest pie garām rindām, vēl jo vairāk, ņemot vērā, ka šī izstāde ir kā svinību elementi, kas iepriecina katru apmeklētāju. Nezaudējiet iespēju izbaudīt brīnumaino “Gaismas dārzu” un sastapt Alisi Brīnumzemē!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas