Miris bijušais Marokas izlases futbolists BaradaZiņas
Foto un virsraksts: Diena

Miris bijušais Marokas izlases futbolists Barada

Tragiskā ziņa par futbolista nāvi

Bijušais Marokas vīriešu futbola izlases spēlētājs Abdelazizs Barada miris 35 gadu vecumā. Šo skumjo ziņu ceturtdien paziņoja viņa karjeras laikā pārstāvēti Francijas klubi - Marseļas "Olympique" un Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Karjera un nozīme futbolā

Abdelazizs Barada bija pazīstams futbola talants, kurš vairāk nekā desmit gadus aizvadīja profesionālu karjeru. Viņš debitēja Marokas izlasē 2010. gadā un piedalījās vairāku starptautisku turnīru gaidās, kā arī atstāja ievērojamu pēdas nospiedumu Francijas futbola virslīgā.

Klubu reakcija un atcerēšanās

Marseļas "Olympique" un Parīzes "Saint-Germain" izteica līdzjūtību Barada ģimenei un draugiem, atzīstot viņa ieguldījumu futbolā. Sociālajos tīklos daudzi fani un bijušie komandas biedri dalījās ar atmiņām par Baradu, izsakot skumjas par zudušo talantu un viņa devumu sporta pasaulei.

Jaunāko paaudžu iedvesma

Barada nāve ir zaudējums ne tikai viņa tuvajiem, bet arī futbolistiem visā pasaulē, kuri iedvesmojās no viņa spēles stila un aizrautības laukumā. Viņa dzīve un darbs turpinās iedvesmot jaunās paaudzes futbolistus, kuri aspirē uz panākumiem, sekojot viņa pēdām.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas