Tēvs šausmās noskatās, kā iet bojā viņa 15 gadus vecais dēlsCiti
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 14:30
  • NRA
  • 4

Tēvs šausmās noskatās, kā iet bojā viņa 15 gadus vecais dēls

Šausminoša notikuma detaļas

Jauna sērfotāja tēvs, izjusts un satriekts, bija spiests noskatīties, kā viņa 15 gadus vecais dēls Kajs Kaulijs tiek nogalināts, kad tas uzsāk sērfošanu populārā Austrālijas pludmalē. Notikums notika pie Mooloolaba pludmales, atstājot lieciniekus šokā un izmisumā.

Haizivs uzbrukums

Saskaņā ar aculiecinieku stāstījumiem, 4 metrus garā haizivs uzbruka Kajam, kad viņš bija izsists no sērfošanas dēļ viļņiem. Vecākiem ir grūti aprakstīt emocionālo pārbaudi, ko viņi piedzīvoja, redzot savus bērnus iesaistījumā šādā traģiskā incidentā. Tēvs apgalvo, ka uzbrukuma brīdī viņš vācis spēkus, taču nespēja ko darīt, lai glābtu dēlu.

Reakcija no vietējiem iedzīvotājiem un varasiestādēm

Pēc šī šausmīgā notikuma Mooloolaba pludmalē tika ieviesti papildu drošības pasākumi, lai pasargātu gan sērfotājus, gan peldētājus no iespējamiem haizivju uzbrukumiem. Vietējie iedzīvotāji ir šokēti par notikušo un izsaka līdzjūtību bojāgājušā ģimenei, piedāvājot atbalstu šajā traģiskajā laikā.

Murgu rezultāts un izglītība nākotnei

Šis traģiskais incidents ir SARS (Sertificēta Sērfinga Asociācija) un citu bezpeļņas organizāciju aicinājums pievērst uzmanību haizivju uzbrukumu novēršanai un izglītībai par drošību ūdenī. Tiek apspriests, kā ņemt vērā drošības pasākumus, lai šādus incidentus nākotnē novērstu, izglītojot gan jaunos sērfotājus, gan viņu vecākus par riskiem sērfošanas laikā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas