«Mogo/RSU» treneris Ankipāns: Kontinentālajā kausā noderētu spraigāku hokeja spēļu pieredze
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 17:49
  • LSM
  • 8

«Mogo/RSU» treneris Ankipāns: Kontinentālajā kausā noderētu spraigāku hokeja spēļu pieredze

Kontinentālā kausa pieredze Rumānijā

Latvijas hokeja komanda "Mogo/RSU" oktobrī piedalījās Starptautiskās hokeja federācijas (IIHF) Kontinentālā kausa posmā Rumānijā, kur guva vērtīgu pieredzi. Šis turnīrs sniedza iespēju komandu salīdzināt ar citām Eiropas valstu hokeja komandām un attīstīt savas prasmes starptautiskā līmenī.

Sīkas nianses izšķir turnīra likteni

Komandas galvenais treneris Ģirts Ankipāns atklāja, ka cīņā par pirmo vietu turnīrā izšķirošas bija sīkas nianses. Laukuma dinamika un spēlētāju sadarbība šādā augsta līmeņa sacensībā var būt izšķiroša, un tieši šajā aspektā "Mogo/RSU" komanda vēl joprojām attīsta savas prasmes.

Spraigāku spēļu prakses nepieciešamība

Ankipāns uzsvēra, ka komanda cieš no spraigāku hokeja spēļu pieredzes trūkuma. Lai efektīvāk cīnītos starptautiskajā arēnā, viņš ieteica vairāk piedalīties augsta līmeņa sacensībās, kas prasītu lielāku intensitāti un konkurenci. Treneris uzskata, ka šāda pieredze būtu izšķiroša, lai uzlabotu komandas sniegumu nākotnē.

Nākotnes perspektīvas

"Mogo/RSU" komandas dalība Kontinentālajā kausā bija ne tikai izaicinājums, bet arī iespēja iegūt jaunas atziņas un stratēģijas turpmākām sacensībām. Ankipāns ir apņēmības pilns strādāt pie komandas attīstības, lai nākotnē spētu sacensties ar labākajām komandām Eiropā un sasniegt augstākus rezultātus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas