«Eintracht» uzvaras vārtu autors Larsons: Netrāpīju kārtīgi pa bumbu, taču tā ielidoja vārtos
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • šodien 06:49
  • LSM
  • 3

«Eintracht» uzvaras vārtu autors Larsons: Netrāpīju kārtīgi pa bumbu, taču tā ielidoja vārtos

Eintracht spēlētāja atklājumi par uzvaras vārtiem

Frankfurtes "Eintracht" pussargs Hūgu Larsons, kurš guva izšķirošos vārtus pēdējā spēlē pret Rīgas futbola skolu (RFS), atklāja, ka viņa sitiens nemaz nebija ideāls. "Netrāpīju kārtīgi pa bumbu, taču tā ielidoja vārtos," sacīja Larsons, paužot gan pārsteigumu, gan prieku par savu sniegumu. Šī situācija pierāda, ka dažreiz, pat nevis taktikas vai precizitātes dēļ, futbols var būt neparedzams un aizraujošs.

Treneris Topmellers par spēles grūtībām

Komandas galvenais treneris Dino Topmellers atzina, ka mačs pret RFS bijis ārkārtīgi sarežģīts. "Mēs zinājām, ka pretinieki būs spēcīgi, un tā arī bija. Šī uzvara mūsu komandai ir svarīga, taču tas nebija viegli," komentēja Topmellers. Viņš uzsvēra, ka komandas garīgā un fiziskā noturība bija izšķiroša, lai gūtu panākumus šajā intensīvajā spēlē.

Uzvara, kas iedvesmo

Ar šo uzvaru Eintracht komanda dodas uz nākamajām spēlēm ar paaugstinātu pārliecību. Pussargs Larsons un treneris Topmellers izcēla, ka šādas uzvaras veicina komandas saliedētību un motivāciju turpināt izcīnīt panākumus Vācijas bundeslīgā. "Katrs vārts ir svarīgs, un pat nevainojama snieguma gadījumā mēs varam sasniegt savus mērķus," secināja futbolists.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas