Vinipega turpina neuzvarēta, Biningtons satriec bijušo treneriHokejs — NHL
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Vinipega turpina neuzvarēta, Biningtons satriec bijušo treneri

Vinipegas "Jets" turpina iespaidīgo sēriju

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šobrīd ir tikai viena komanda, kas joprojām nav piedzīvojusi zaudējumu. Vinipegas "Jets" ir panākusi septīto uzvaru septiņās spēlēs, demonstrējot izcilu sniegumu sezonas sākumā. Šoreiz viņi izbraukumā izcīnīja uzvaru pār Sietlas "Kraken", uzvarot ar 4:3 pagarinājumā.

Spraiga spēle Sietlā

Spēle, kas norisinājās Sietlā, bija ne tikai piepildīta ar emocionāliem mirkļiem, bet arī bija patiesi aizraujoša. Abas komandas cīnījās līdz pēdējai sekundei, un "Jets" izdevās nosargāt savas neuzvarētās sērijas statusu, pateicoties talantīgā uzbrucēja Biningtona izcilajai spēlei. Viņš spēja izsist no līdzjutējiem sajūsmu, gūstot vārtus un sniedzot rezultatīvas piespēles.

Biningtons pārsita bijušo treneri

Pēc spēles izcēlās arī Biningtona uzvaras mirklis – viņš ne tikai izcīnīja uzvaru, bet arī satrieca bijušo treneri, kura komanda šoreiz palika tukšā. Ar savu pieeju spēlei un taktiku, Biningtons pierādīja, ka viņš ir viens no labākajiem spēlētājiem NHL šajā sezonā.

Kādas ir nākotnes perspektīvas?

Ar šādu uzvaru sēriju Vinipegas "Jets" priekšā ir liels potenciāls turpināt nostiprināties NHL izsistē. Komandas spēlētāji izskata nākamās spēles ar pārliecību un augstiem mērķiem, un fani ir gatavi svinēt katru jauno panākumu. Būs interesanti novērot, vai "Jets" spēs saglabāt šo neuzvarēto statusu un kādas būs viņu izredzes cīņā par čempiona titulu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas