Muzejs "Latvieši pasaulē" aicina apmeklēt bēgļu gaitām veltītu ekskursiju muzeja krātuvēPasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 8. septembris 12:08
  • TV3
  • 8

Muzejs "Latvieši pasaulē" aicina apmeklēt bēgļu gaitām veltītu ekskursiju muzeja krātuvē

Ekskursija par bēgļu gaitām

Muzejs “Latvieši pasaulē” aicina interesentus apmeklēt ekskursiju, kas veltīta bēgļu gaitām Latvijas vēsturē. Šī īpašā notikuma norise paredzēta 10. septembrī pulksten 17.30 muzeja krātuvē, kas ir unikāla iespēja iepazīties ar liecībām par latviešu bēgļu pieredzi.

Kristiāna Pētersona izstāde

Ekskursijas laikā apmeklētāji varēs iepazīties ne tikai ar krātuvē glabātajām liecībām, bet arī ar stāstiem un notikumiem, kas saistīti ar latviešu bēgļu gaitām. Muzeja pārstāve Danute Grīnfelde atzīmēja, ka šādu liecību glabāšanai nepieciešami īpaši apstākļi, tādēļ muzeja krātuve ir pieejama tikai īpašos gadījumos.

Izsludināta ierobežota pieejamība

Interesenti tiek aicināti laikus reģistrēties ekskursijai, jo muzeja krātuve nav plaši atvērta sabiedrībai. Šī tematiskā ekskursija sola sniegt unikālu ieskatu Latvijas vēstures nozīmīgākajos brīžos un veicināt izpratni par bēgļu pieredzi. Muzejs “Latvieši pasaulē” cer, ka šis pasākums rosinās diskusijas un pārdomas par vēsturi un tās ietekmi uz mūsdienu sabiedrību.

Reģistrācija un papildu informācija

Lai piedalītos ekskursijā, apmeklētājiem tiek lūgts sazināties ar muzeju pa norādīto kontaktinformāciju, jo vietu skaits ir ierobežots. Šī ir lieliska iespēja ikvienam interesentam gūt jaunas zināšanas un izpratni par latviešu tautas vēsturi un identitāti.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas