Naktī uz sestdienu gaidāms aukstums; gaiss var atdzist līdz ‑4 grādiemLaika ziņas
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 15:00
  • TV3
  • 10

Naktī uz sestdienu gaidāms aukstums; gaiss var atdzist līdz ‑4 grādiem

Naktī gaidāmi mīnusi

Naktī uz sestdienu Latvijā gaidāms vēsums, un saskaņā ar Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sniegto informāciju, gaisa temperatūra austrumu rajonos var nokrist līdz pat -4 grādiem. Šī ir būtiska atgādinājums visiem, kas plāno būt ārā, kā arī tiem, kuriem nepieciešams sagatavoties aukstajām naktīm.

Debesis būs skaidras

Tuvākajā diennaktī debesis virs Latvijas būs diezgan skaidras, kas apgrūtinās siltuma saglabāšanu naktī. Iedzīvotājiem jādomā par apģērba slāņiem un jābūt gataviem saskarties ar aukstāku laiku, it īpaši, ja plāno kādas aktivitātes ārpus telpām, piemēram, pastaigas vai pārgājienus.

Sestdien gaidāms siltums

Neskatoties uz gaidāmo aukstumu naktī, sestdien dienā gaisa temperatūra atkal paaugstināsies, solot būt mēreni siltai. Šis temperatūras kāpums noteikti dos iespēju cilvēkiem izbaudīt sauli un pavadīt laiku ārā, tādējādi pretstatot naktī piedzīvoto drēgnumu.

Ko sagaidīt tuvākajās dienās?

Ar šo sniegto informāciju iedzīvotāji aicināti būt piesardzīgiem un plānot savas aktivitātes ņemot vērā straujo temperatūras maiņu. Jāņem vērā, ka, paaugstinoties temperatūrai dienā, tas nenozīmē, ka nakts būs siltāka. Arī tuvākajās dienās var būt vēsumi, kas variet ietekmēt ikdienas plānus.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas