Kas sagaida šova “Ir talants!” atlasē šonedēļ?Izklaide
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 12:53
  • NRA
  • 11

Kas sagaida šova “Ir talants!” atlasē šonedēļ?

Šova “Ir talants!” atlases kārtas atgriešanās

Šo svētdien, 20. oktobrī, pulksten 20.30, TV3 skatītājiem būs iespēja redzēt trešo atlases kārtu populārā talantu šova “Ir talants!”. Šis ir brīdis, kad uz lielās skatuves kāps vēl 12 izcili dalībnieki, katrs ar mērķi pārsteigt gan tiesnešus, gan skatītājus.

Talanta dažādība un vecuma spektrs

Šonedēļ programmā redzēsim daudzus talantīgus jauniešus, no kuriem jaunākā dalībniece būs tikai 8 gadus veca. Šāds jaunais talants sola īpašu šarmu un neviltotu entuziasmu, kas noteikti piesaistīs skatītāju uzmanību. Šāda vecuma dalībnieku iesaistīšana šovā ir lielisks veids, kā veicināt jauno talantu attīstību un sniegt viņiem iespēju parādīt pasaulē savas prasmes.

Starptautiskā klātbūtne šovā

Šajā atlases kārtā šova dalībnieku vidū būs arī vairāki mākslinieki no Lietuvas un Ukrainas. Tas norāda uz šova starptautisko piesaisti un talanta meklēšanas pamatprincipiem, kas nenozīmē tikai vietējo potenciālu, bet arī talantus no tuvākajām valstīm. Tas padara pasākumu vēl bagātāku un interesantāku gan dalībniekiem, gan skatītājiem.

Šo svētdien ienāciet talanta pasaulē!

Neaizmirstiet šo svētdien pieslēgties TV3 un piedalīties šajā aizraujošajā ceļojumā, kas vieno dažādas kultūras un talantus. “Ir talants!” turpina savas tradīcijas un ir gatavs atklāt jaunus māksliniekus. Šī ir unikāla iespēja redzēt, kā talants neierobežo vecumu vai izcelsmi, un, iespējams, šovā redzēsim nākamo zvaigzni.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas