FOTO: grupa "Credo” 50 gadu jubilejas lielkoncertā pulcē klausītājus no visas EiropasIzklaide
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

FOTO: grupa "Credo” 50 gadu jubilejas lielkoncertā pulcē klausītājus no visas Eiropas

Vairāk foto skaties šeit

Vēsturisks notikums Rīgā

Vakar, 17. oktobrī, Rīgas VEF Kultūras pilī notika īpašs pasākums – grupas “Credo” 50 gadu jubilejas lielkoncerts. Šis notikums pulcēja ne tikai vietējos mūzikas cienītājus, bet arī klausītājus no dažādām valstīm, tostarp Londonas, Vācijas un Īrijas. Koncerts bija ne tikai mākslinieciska svinība, bet arī emocionāls ceļojums kopā ar leģendāro grupu, kas ir ietekmējusi Latvijas roka kultūru.

Intensīva atmosfēra un neaizmirstami mirkļi

Koncerta laikā “Credo” piedāvāja klausītājiem plašu repertuāru, iekļaujot savus lielākos hitus, kas gadiem ilgi saglabājusies dzirdēti fanu sirdīs. Atmosfēra bija piepildīta ar emocijām un nostalģiju, jo daudzi apmeklētāji iepriekš bija apmeklējuši grupas koncertus vēl padomju laikos. Skatītāji, kas piepildīja VEF Kultūras pili, kopīgi dziedāja un priecājās par iespējām atkal satikties un dalīties savos mūzikas piedzīvojumos.

Klausītāju pulcēšanās no visas Eiropas

Interesants ir fakts, ka koncerta apmeklētāji ieradās ne tikai no tuvākām vietām, bet arī no tālākām valstīm. Klausītāji no Londonas, Vācijas un Īrijas apvienojās, lai svinētu šo nozīmīgo jubileju kopā. Daudzi no viņiem iemēģināja roku vakara izcilākajās dziesmās, kas veidojušas grupas mantojumu. Tas liecina par “Credo” mūzikas universālo pievilcību un spēju apvienot cilvēkus.

Apbalvojums un svinības

Koncerta noslēgumā grupas mūziķi tika sveikti nozares pārstāvju un fanu vidū par viņu ieguldījumu Latvijas mūzikā. Pasākums bija ne tikai atskats uz pagātnes panākumiem, bet arī simbols tam, ka mūzika spēj savienot cilvēkus neatkarīgi no laika un vietas. “Credo” ir apliecinājums tam, ka pat pēc 50 gadiem grupas mūzika joprojām ir aktuāla un iedvesmo cilvēkus visā Eiropā.

Nākotnes perspektīvas

Kaut arī 50 gadi ir ievērojams laiks, “Credo” nav gatavi apstāties. Grupa plāno turpināt radīt jaunu mūziku un uzstāties priekšā skatītājiem, kā arī izpētīt jaunus muzikālās pieredzes apvāršņus. Klausītājiem, kas piedalījās šajā jubilejas koncertā, ir gaidāmas jaunas emocijas un piedzīvojumi nākotnē. Grupa turpinās vēl vairāk bagātināt Latvijas mūzikas ainavu un paliks mūžīgi iemīļotu kolektīvu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas