Valsts policija izplata nopietnu brīdinājumu visiem liepājniekiem; kas notiek pilsētā?Latvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • šodien 13:29
  • NRA
  • 8

Valsts policija izplata nopietnu brīdinājumu visiem liepājniekiem; kas notiek pilsētā?

Brīdinājums liepājniekiem par drošību

Valsts policija izplatījusi nopietnu brīdinājumu visiem Liepājas iedzīvotājiem, aicinot būt īpaši vērīgiem un apdomīgiem saistībā ar drošību savā apkārtnē. Policijas amatpersonas aicina iedzīvotājus rīkoties proaktīvi, lai pasargātu savus īpašumus un sevi no potenciālajiem draudiem.

Pārskatiet vērtību glabāšanu

Valsts policijas pārstāve Madara Šeršņova uzsvēra, ka iedzīvotājiem būtu jāveic rūpīga skaidras naudas un juvelierizstrādājumu glabāšanas vietu pārskatīšana savos mājokļos. Ir svarīgi pārbaudīt, vai šīs vērtības ir droši pasargātas un nepieejamas nevēlamiem apmeklētājiem.

Aizdomīgas personas un jābūt modriem

Papildus tam, policija mudina liepājniekus pievērst uzmanību aizdomīgām personām, kas var atrasties tuvumā viņu īpašumiem. "Ja pamanāt kādu neierastu vai aizdomīgu uzvedību, lūdzu, nekavējoties ziņojiet policijai," norādīja Šeršņova.

Kopīga atbildība par drošību

Valsts policija uzsver, ka drošība ir kopīga atbildība un katrs iedzīvotājs var sniegt savu ieguldījumu, būt modrs un rūpīgi uzraudzīt apkārtni. Laika ziņojumi un policijas brīdinājumi liecina, ka šobrīd pastāv dažādi riski, un sabiedrība ir aicināta būt uzmanīgai. Ja neesat droši par savu īpašumu aizsardzību vai pamanāt jebkādas aizdomīgas aktivitātes, nekautrējieties sazināties ar Valsts policiju. Jūsu drošība ir prioritāte!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas